Σάββατο 21 Ιουλίου 2007

Locomondo στις 25 Ιουλίου στη ΧΩΡΑ






Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους Locomondo
στις 25 Ιουλίου στη ΧΩΡΑ

τιμή: 10 ευρώ

στείλτε μας email ή τηλεφωνήστε μας στο 6936995142 για κράτηση

LOCOMONDO

“ME WANNA DANCE”!!!

Και φέτος το καλοκαίρι οι Locomondo επιστρέφουν για να σας ξεσηκώσουν με τον τρελό ρυθμό τους και τον ολόφρεσκο δίσκο τους με τίτλο “Me wanna dance”.
Η καινούργια, «καυτή» δισκογραφική δουλειά των Locomondo είναι πιο κεφάτη, πιο χορευτική από ποτέ!

Στον καινούργιο δίσκο των Locomondo «Me wanna dance» συμμετέχουν μεγάλα ονόματα από τη διεθνή μουσική σκηνή όπως η Ambaro από τους Am Paranoia, o Nati Bo από τους Ska Cubano κ.α.

Οι Locomondo είναι ένα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2001. Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς τους οποίους δεν διστάζουν να συνδυάσουν με Ελληνικό στίχο.

Ο πρώτος τους δίσκος, "Ένας τρελός κόσμος" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004 από την MBI. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους οι Locomondo έκαναν μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites Vin Gordon, γνωστό και ως "Don Drummond Jr." για να γράψουν τον καινούργιο τους δίσκο

. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μπορεί να ακουστεί στο τελευταίο τους cd με τίτλο "12 μέρες στην Jamaica" (ΜΒΙ, Ιούλιος 2005). Τα τραγούδια του καινούργιου τους cd, τραγουδισμένα στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά, είναι επηρεασμένα από την ενέργεια και τον ήχο της Τζαμάικα, έχοντας αριστοτεχνικά πλεγμένο εντός τους το Ελληνικό στοιχείο Ο νέος δίσκος των Locomondo μπήκε στα Ελληνικά charts τον Αύγουστο του 2005 και η διασκευή της γνωστής "Φραγκοσυριανής" του Μάρκου Βαμβακάρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Τις Απόκριες του 2007 οι Locomondo παρουσίασαν το «Locomondo The Greatest Show on Earth» σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κωμικό-ακροβάτη Peter Weyel σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, ενθουσιάζοντας το κοινό τόσο με τη μουσική και το κέφι που σκόρπισαν, όσο και με τις διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών σε συνεργασία με τον μαέστρο της γκάιντας Γιώργο Μακρή και τον κορυφαίο βιολιστή Δημήτρη Γάσια.

Τους Locomondo αποτελούν οι:

Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα
Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler
Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο
Σούντρης Στράτος-τύμπανα
Άλκης Κωνσταντόπουλος, Σωτήρης Πέπελας, Μιχάλης Μούρτζης-πνευστά, κρουστά

Έκτακτη συμμετοχή: Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Γάσιας.

__________________
ΣΗΜ. η ΧΩΡΑ βρίσκεται κοντά στη Λαμία, προς Υπάτη, και είναι ένας τόπος ολόδροσος με φρέσκο αεράκι, πολλές θέσεις πάρκινγκ, κλπ κλπ, δυόμισυ ωρίτσες από Αθήνα!
info@kafodeioorfeas.gr
festibal ΟΙΤΗΣ - καλοκαίρι 2007
τόπος Τεχνών ΧΩΡΑ
σινέ ΟΡΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator