Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

οι ΠΡΟάΓΓΕΛΟΙ της ΦΩΤΙάΣ ΣΤέΚΟΥΝ ΠΕΡήΦΑΝΑ



Ποιο κράτος ακριβώς πρέπει «να επαγρυπνει»..? Αυτό το ίδιο που επαγρυπνούσε και όταν αυτά εδώ τα "καλυβάκια" σκαρφάλωναν στο βουνό..? Κάντε κλικ! πάνω στις εικόνες να μεγαλώσουν να δείτε καθαρά πού ακριβώς βρίσκονται. Εκεί όπου... είχε ο παπούς τους τα γιδοπρόβατά του λέμε!!!
Ενας λαός τσοπαναρέων και γιδοπροβάτων είμαστε, απόγονοι του "καλού" Αβελ που βόσκαγε τα πρόβατα εδώ παραπέρα (πού είσαι Χάρρυ Κλυνν, χάθηκες!) και τολμάμε να μιλάμε για μεταβιομηχανική εποχή... τς τς τς... τζιζ και φτου κακά

-->> ΠΡΟΣΟΧΗ: σε ΚΡΑΤΟΣ αναφέρομαι, όχι σε κυβερνήσεις

Οι φωτογραφίες, ευγενής προσφορά από Bihach, με τη λεζάντα: H "φροντίδα" και προστασία του δρυμού της πάρνηθας έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Καινούρια χτισμένα σπίτια και άλλα υπό κατασκευή στους πρόποδες της Πάρνηθας, κάτω από Καζίνο όπως φαίνονται από το τελεφερίκ, Σάββατο 30 ιουνίου 2007.






Η ερώτησή μου αφορά αυτό που γράφτηκε στη λίστα συζητήσεων:


«Οποιος χτισει πλεον στις καμμενες εκτασεις θα πρεπει να γινει δημοσιος περιγελος. Ο μονος τροπος να διασφαλιστει εστω και σημερα η ακεραιοτητα της περιοχης ειναι η επαγρυπνηση. Το δασος μπορει να επανελθει αλλα η ισσοροπια του οικοσυστηματος ειναι μια πολυ πολυπλοκη δουλεια που απαιτει εξειδικευμενους επιστημονες. Πρεπει ολοι να εχουμε τα ματια ανοιχτα, ακομη και εμεις που ειμαστε εξωτερικο μεσω των δορυφορικων φωτογραφιων. Απαιτουμε απο το κρατος να επαγρυπνει αλλα δεν παιρνουμε ιδιωτικες πρωτοβουλιες.... φτανει αυτο πρεπει να σταματησει ΤΩΡΑ.»

από asimomytis

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ποια επαγρύπνηση; Μήπως θυμήθες την επανίδρυση του Κράτους; Μήπως τελικά είναι φοίνικας (και σύμβολο αναγέννησης και της χούντας) αυτό το καμένο δάσος και περιμένουν να ξαναγεννηθεί μονομιάς; Ρεμάλια.

Ανώνυμος είπε...

νοικοκυρεμένα πράματα, ντρέπεσαι να τα γκρεμίσεις.
:(

Μαύρος Γάτος είπε...

Εθνικός οδυρμός...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Παμε στοιχημα οτι σε λιγες μερες το θεμα θα εχει ξεχαστει;;;


Metablogging.gr Comments Headline Animator