Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ = ΘΥΜΑΜΑΙ + ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ




Requiem gia tin Parnitha


http://www.youtube.com/watch?v=PYxfPgcmmzQ



Added: July 04, 2007
From: FytoTisAmmou
ena akomi video pou fernei dakrya, by... ena akomi video pou fernei dakrya, by divi http://xypnatere.blogspot.com/



Egklima stin Parnitha


http://www.youtube.com/watch?v=Jj9PsjOJdcU



Added: July 01, 2007
From: FytoTisAmmou
deite to kai sto http://xypnatere.blogspot.com/

____________________________
ΣΗΜ.1. Το ότι δεν υπάρχει ακόμη Εθνικό Δασολόγιο (συν το ότι το Εθνικό Κτηματολόγιο σέρνεται) οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην θέση της εκκλησίας να αρνείται, περιφρουρώντας -δήθεν τάχα μου- την περιουσία της, την οποία δεν διστάζει καθόλου να εκποιεί κατά καιρούς με βίαιο τρόπο -π.χ. Πεντέλη. Δυστυχώς, έτσι είναι. Δυστυχώς επίσης, το ελληνικό κράτος είναι τόσο θερμά σφιχταγκαλιασμένο με τη θρησκεία που διστάζει να δυσαρεστήσει τους λειτουργούς της, και αυτή η δυσκαμψία αποβαίνει σε βάρος μας, σε βάρος των ελλήνων πολιτών δηλαδή.
ΣΗΜ.2. Εθνικό Δασολόγιο σημαίνει επίγεια αποτύπωση και εναέρια τεκμηρίωση των δασικών περιοχών της χώρας μας. Είναι σαν να καταγράφουμε τον κήπο του σπιτιού μας. Εμείς μονάχα στην ΕΕ δεν ξέρουμε τι έχουμε και τι μας ανήκει, λες και η εκκλησία βρίσκεται σε διαφορετικό κράτος ή πλανήτη.
ΣΗΜ.3. Οταν αφήσουμε τα δάση μας να πεθάνουν, σάμπως θα ζήσει κανας πιστός να προσκυνάει; Αυτό μάλλον δεν το σκέφτονται οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας, ούτε οι χρυσαλειφούρφουροι μητροπολίτες. Ας σκεφτούν πολύ καλά τι θέλουν: ανθρώπους ή λεφτά; Αν κάψουν τους ανθρώπους όμως, θα αδειάσουν και τα παγκάρια τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην σκεφτούνε για την ύπαρξη μελλοντικά της εξουσίας τους!

Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι μακρυνάρι με ηπατίτιδα C γλείψουμε...ή πρέζα σουτάρουμε, διαλέξτε τι φαντάζεσθε ότι συνέβει.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ολοκληρώθηκε ήδη, λένε, η αεροφωτογράφιση. Είθε, στο όνομα της διαφάνεις, να μπούν οι φωτό αυτές αμέσως στο διαδίκτυο για να τις δουν όλοι!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό πράγμα ακριβώς διαδηλώνουμε στην Αθήνα τη Κυριακή ?



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=729760

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ωραίο post. Το να ζητάμε καταγραφή και αποτύπωση σε τοπογραφικούς της εθνικής γαιοκτησίας είναι σαν να μιλάμε για ύπαρξη πολιτισμοών στον Άρη.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι, έχει καεί ποτέ βιλίτσα κανενός προύχοντα της πολιτικής ή κανένα μοναστήρι; Υποψιάζομαι πως όχι. Μήπως αυτή είναι η λύση για να σώσουμε κανα δάσος; Να τους υποχρεώνουμε να φτιάχνουν τα εξοχικούλια τους μέσα σε δάση μπας και σώσουμε κάτι; Εκεί ούτε κακή συννενόηση, ούτε ολιγωρία, ούτε βλάβες στα αεροπλάνα παρατηρούνται...

Ανώνυμος είπε...

Ναί έχεις δίκιο, πρέπει πιά να το χωνέψουμε δεν γίνεται τίποτα.
Αν είναι να σε βιάσουν μην αντιδράς θα σε τραυματίσουν κιόλας
και άντε να βρείς το δίκιο σου σε μία τόσο διευθαρμένη κοινωωωνίιιια.
Ευχαριστήσου'το,
Φίλε περιμένουμε, Δώσε το παράδειγμα
Στήσου.


Metablogging.gr Comments Headline Animator