Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

Greek Bloggers Party ~ Μάης 2007 (update)









update: click! on the pic



Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν πρόκειται για πάρτυ όλων των μπλόγγερς ή μόνο των... μπλογγερισσών! Επίσης, σκέφτομαι ότι μπορεί να πρόκειται για νυφοπάζαρο μια και διακρίνω μονάχα χαρούμενες νύφες.. παρεκτός και αν οι γαμπροί κρύβονται.. ίσως πάλι να πρόκειται για αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής μπλογγόσφαιρας και δε με σώζουν ούτε σαρανταπέντε μάσκες ομορφιάς -η μια πάνω στην άλλη λέμε!;-)))

Με δυο λόγια, για μας τους "παλιούς" (χαχαχα) δεν έχει τόση σημασία η αφίσα, αφού γνωρίζουμε πόσο υπέροχο ήταν το περσινό πάρτι και πόσο αξέχαστα περάσαμε. Για τους "φρέσκους" όμως, ίσως να είναι κάπως... παραπειστική! (τουλάχιστον) Αλλα να περιμένουν και άλλα να βρουν μπροστά τους δλδ.

Θα μου πείτε πάλι ίσως ότι γκρινιάζω και ότι το μέτρο της χαράς και της δροσιάς το δίνει η λαμπερή γυναικεία παρουσία... και θα έχετε απόλυτο δίκιο!!!!!

(το έσωσα, ε)


7 σχόλια:

Νομίζω είπε...

Πρέπει να έχεις URL μαζί σου;
Αν κρίνω από την αφίσα όλοι οι bloggers είναι νέοι κι ωραίοι. Πάλι πιάσανε τον παλμό αυτοί οι μονοδιάστατοι διοργανωτές...

Ασχετοσχετικό σχόλιο:
Ούτως ή άλλως η ζωή είναι ένα παιχνίδι - εν προκειμένω είναι πάρτυ - οπότε αν μας γαμήσουνε και γκρινιάξουμε θα έχουνε δίκιο αν πούνε πως δεν ξέρουμε να χάνουμε.

Rodia είπε...

Μέχρι τις 5 Μαΐου προλαβαίνεις να κάνεις μερικά πους-απς, κομπρεσες για τους μαύρους κύκλους, κρέμες προσώπου και σώματος, δίαιτα με αγγουρόζουμο, κλπ κλπ, ξέρεις... Ετσι, θα κάνεις μια επεισοδειακή εμφάνιση!!!

..αν πάλι δε διορθώνεται τπτ, φόρεσε μια μασκα και κανείς δεν θα σε καταλάβει..
;-))))αυτό σκεφτομαι να πράξω, ε

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια η πρόταση είναι να το κάνουμε μασκέ !!!
(Ροδιά θα μπείς εθελόντρια διοργανώτρια ή θα σε βάλω με το ζόρι)

Δεν γράφω άλλο γιατί πρέπει να πάω γυμναστήριο και έχω αργήσει χεχε

Helix Nebulae είπε...

Μέτρησα έξι γκόμενες στην αφίσα, από τις οποίες μόνο η μία έχει ακούσει τη λέξη "blog" και νομίζει ότι είναι κάτι που αφορά το ποδόσφαιρο.

Zaphod είπε...

Μιλάμε για bloggers πάρτυ ή για καμιά νέα επίδειξη μόδας; Με τόσα μοντέλα μπερδεύτηκα!

Λέω να απουσιάσω λόγω μπυροκοιλιάς :-)

An-Lu είπε...

Εγώ δεν θα πάω...προτιμώ τη "γιάφκα" ;-)

Νομίζω είπε...

Ίσως από την άλλη ο αφισοεμπνευστής να θέλει να πει ότι όλοι κρύβουμε μέσα μας μια νεαρά, επιθυμητή κοπέλα. Ακόμα και αν τυχαίνει να είμαστε μια νεαρά, επιθυμητή κοπέλα...


Metablogging.gr Comments Headline Animator