Κυριακή 22 Απριλίου 2007

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον κ. Παπά, καθηγητή ΤΕΙ



Ψάχνοντας πληροφορίες για τον καθηγητή ΤΕΙ κ. Παναγιώτη Παπά, έναν ευφάνταστο άνθρωπο και, πιθανώς όχι τόσο ανώδυνο, έκανα μια βόλτα από το http://www.atlascom.gr/Storm_Glass/Storm_Glass.htm όπου παρουσιάζεται ένα "βαρόμετρο".
Από εκεί, προχώρησα στο http://www.papimi.gr/ που είναι η ιστοσελίδα του κ. Παπά, και μετά στο www.papimi.gr/test.htm, όπου βρήκα ένα "μηχάνημα" ενεργειακής φόρτισης.
Κατόπιν, βρήκα και τον τρόπο πρόγνωσης του καιρού στο www.papimi.gr/fitzroystormglass.htm.

Προχωρώντας το ψάξιμο, έφτασα στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ της Πολιτιστικής - ερευνητικής εταιρείας "ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΟΝ", όπου διάβασα ότι στις 31-1-2004, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00 μ.μ. ήταν ομιλητής ο Δρ Παναγιώτης Παππάς, Φυσικός - Μαθηματικός, Καθηγητής ΤΕΙ.


Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το http://www.esoterica.gr/main.htm, όπου ο καθηγητής ΤΕΙ δρ κ. Παπάς παρουσιάζεται σε αρκετές περιπτώσεις ως ομιλητής και δίνει και μια αποκαλυπτική συνέντευξη:

Οι εξωγήινοι, η μεταφυσική και ο αιθέρας
Δρ. Παναγιώτης Παππάς. Συνέντευξη στον Μιχάλη Ναούμ
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη από έναν πρωτοπόρο επιστήμονα και ερευνητή, που δε διστάζει να μιλήσει για πράγματα που συνταράζουν το επιστημονικό κατεστημένο.

Δεκέμβριος 2004

Το τεύχος Νο 195 του περιοδικού ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ για το μήνα Δεκέμβριο, το τελευταίο για το 2004! Διαβάστε παρακάτω τα περιεχόμενα για να πάρετε μία πληρέστερη εικόνα των εξαιρετικών θεμάτων και γι'αυτό το τεύχος. Εμείς σταχυολογούμε απλά τα εξής που μας δημιούργησαν εντύπωση ή προκάλεσαν περισσότερο το ενδιαφέρον μας: το άρθρο για την Αντι-Ύλη του Θ.Σιαφαρίκα, την έρευνα της Μ.Σαββίδου για τις "Ακραίες μορφές ζωής", την καταγραφή των Θρύλων για τη "Συμφωνία με το Διάβολο" των Π.Αθανασόπουλου και Κ.Καλογερόπουλου, το πολύ καλό άρθρο για μία από τις "μυστηριώδεις" καμπαλιστικές έννοιες, "Ντάαθ: η πύλη προς τη Γνώση ή... την Άβυσσο" της Ε.Λεονάρδου, την μελέτη της Ε.Αυλίδου για την "Μύηση στον Άδη", τη Συνέντευξη που παραχώρησε ο Π.Παππάς στον Μ.Ναούμ και στο περιοδικό, τις πραγματικά διεγερτικές για τον νου του "ερευνητή" απόψεις του Κ.Παχύδη στο "Τα παιδιά των άστρων". Το τεύχος βέβαια περιέχει πολλά περισσότερα...



Η πληθωρική προσωπικότητα του κ. Παπά μου έχει κεντρίσει συχνά το ενδιαφέρον με τις θεωρίες τις οποίες παρουσιάζει και υπεραμύνεται γι αυτές στα διάφορα τηλεοπτικά, εκδοτικά και άλλα μέσα, με ομιλίες, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, διαπληκτισμούς, κλπ.

Οταν τον πρωτοείδα σε κάποια εκπομπή, πριν 3-4 χρόνια, σκέφτηκα πως πρόκειται για ένα παρεξηγημένο επιστήμονα με φαντασία και τον συμπάθησα. Το ύφος του δαρμένου όμως, το οποίο εμφάνιζε, και ο τρόπος του να αδυνατεί να συζητήσει παρά μόνο κραυγάζοντας, με απέτρεψαν από του να εξακολουθώ να του χαρίζω το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη μου, ότι πρόκειται δηλαδή για παρεξηγημένο (από τον κύκλο του) επιστήμονα με φαντασία. Οποιος έχει επιχειρήματα, αρκεί να τα συζητά ώστε να πείθει. Οι φωνές δεν είναι επιχειρήματα.

Οταν άκουσα την προφητεία του για κακοκαιρία κατά την Ολυμπιάδα στην Αθήνα, την οποία δικαιολογούσε (κατά την έρευνά του) η αρνητική ψυχική διάθεση του πλήθους των κατοίκων της πρωτεύουσας, ψιλοκουφάθηκα, αλλά περίμενα να διαπιστώσω αν θα αληθέψει. Φυσικά, έπεσε έξω. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έπεσε έξω στη πρόβλεψή του -τόσες λάθος προφητείες υπάρχουν!- αλλά το ότι δικαιολόγησε (εκ των υστέρων) με βάση διαφορετικά δεδομένα.

Η πρόβλεψη του καιρού και ένας τύπος εμπειρικού βαρόμετρου που προβάλει, δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, έτσι, μου είναι αδιάφορο αν μερικοί αφελείς δίνουν σημασία στα λεγόμενά του. Αυτό που με θυμώνει όμως, είναι η προβολή του "μηχανήματος" ενεργειακής φόρτισης, το PAP IMI.

Αυτό το PAP IMI το προβάλλει ως ένα τρόπο θεραπείας πάσης νόσου και πάσης μαλακίας, με έμφαση στη θεραπεία του καρκίνου. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να προσφέρει φρούδες ελπίδες, αντί φαρμάκων και επιστημονικής αντιμετώπισης, σε πάσχοντες συνανθρώπους μας με δεδομένη την απελπισία και την απόγνωση όπου τους οδηγεί η μυθοποίηση της νόσου αυτής. Αντί ως επιστήμονας, που διατείνεται πως είναι, ο κ. Παπάς εντείνει τη μυθοποίηση μιας ιάσιμης πλέον νόσου, εφόσον διαγνωσθεί εγκαίρως, όπως είναι ο καρκίνος.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ λοιπον, κ. Παπά. Αντί να κραυγάζετε, παρουσιάστε με επιστημονικό τρόπο, έρευνα και ΑΠΟΔΕΙΞΗ δηλαδή, το θαυματουργό μηχάνημά σας -αν μπορείτε. Διαφορετικά, το PAP IMI σας και δρόμο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε funel που του χρειάζεται...

cyrus είπε...

Ένας ακόμη απατεών -- αναμείνατε και ετέρους...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Θα συμφωνήσω με το σαιξπηρικό βασιλιά. Καλά να πιστεύεις σε εξωγήινους, το διαφημίζεις κιόλας; Τι ανάγκη έχει τέτοιος τρανός επιστήμων από δημοσιότητα; Καλά κι εμείς είχαμε τέτοιες ανησυχίες, αλλά στα 15 μας.

pølsemannen είπε...

Ο άνθρωψ είναι ή απατεών ή πυροβολημένος (ή ΚΑΙ τα δύο).

Το δυστύχημα είναι ότι διδάσκει κιόλας. Έχει ανακατέψει τις εικασίες του με επιστημονικοφανές περιύλιγμα. Άκρως επικίνδυνη περίπτωση.

Άααλλο το πιπίνι και άλλο το papimi...

ΥΓ.

Εάν ο κ. Παππάς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι η συσκευή του όντως ΟΦΕΛΕΙ σε ΚΑΤΙ, θα είμαι ο πρώτος που θα τον συγχαρεί. Όμως πούντες οι έρμες οι αποδείξεις;

cyrus είπε...

Αγαπητέ πεταλωτά κενταύρων, δεν γνωρίζετε πως, συμφώνως προς την "λογικήν" αυτών των ανθρώπων, εμείς είμεθα οι οποίοι πρέπει να αποδείξωμεν πως ο κ. Παππάς έχει άδικο;

Σχετική ανάρτησις προσεχώς...


Metablogging.gr Comments Headline Animator