Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

blogging και BLOGGING και πάλι blogging και ξανά BLOGGING



Τα θέματα που απασχολούν αυτές τις μέρες τη μπλογκόσφαιρα είναι περισσότερο ενδοσκοπικά, όπως π.χ. το θέμα περί του κώδικα δεοντολογίας για blogs, το οποίο πραγματεύτηκαν μπόλικοι bloggers, μεταξύ αυτών και ο vrypan, που απαντά στο ερώτημα του τίτλου του άρθρου του με ένα OXI, με το οποίο συμφωνώ. To post του Παναγιώτη οδηγεί σε αρκετά από τα ιστολόγια που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Αλλο ένα θέμα είναι ψευτο-ακτιβιστικό (γνώμη μου, ε) και καλεί με ΣΠΑΜ να ταχτούμε εναντίον του ισλαμικού νόμου περί της σαρία. Ο ανέστης αναπτύσσει στο post του, αλλά και σε σχόλια όπου παραπέμπει, συλλογισμούς με τους οποίους συμφωνώ. Γενικά, η επίσκεψη στο blog του ανέστη ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Εκτός από κοινωνικά θέματα, παρουσιάζει και τα ενδιαφέροντα ταξίδια του στην Κίνα και στο Περού.

Ταξίδια παρουσιάζει με τρόπο γλαφυρό και ο niath στο Collecting images around the globe, ενώ στο πιο προσωπικό του χώρο, το downtown brainstorming, ανακάλυψα και απόλαυσα μια ευαίσθητη ποιητική γραφή. Ενδεικτικά, το ο αθηναιος βλεπει τις ειδησεις των 8 και το στον τοπο τουτο.

Η Υπόθεση Blogme.gr ψιλοσυντηρείται σε αρκετούς χώρους, στο χώρο του/των funEL έχουν παρεισφρύσει διάφορα τρολλοειδή εκτός κλίματος, προσπαθώντας να εκτρέψουν το χιουμοριστικά αποκαλυπτικό κλίμα προς σκοτεινότερα μονοπάτια και, μέσα σε όλα, έριξα μια ματιά και στο Σύνταγμά μας! Συγκεκριμένα, στο Αρθρο 3 - (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας), όπου έτριβα τα μάτια μου με αυτά που διάβαζα. Ισως να νόμιζα ίσαμε τώρα ότι ζω σε άλλο τόπο και προσγειώθηκα απότομα!

..και σου λέει ότι "δεν συγχωρείται άγνοια του Συντάγματος"..
(δηλώνω άγνοια λοιπόν και τιμωρείστε με)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator