Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

μια ΧΩΡΑ που γεννήθηκε από μια ΙΔΕΑ



..χτες έφυγα το πρωί και γύρισα το βράδυ, αφού πέρασα μια εξαίσια μέρα γεμάτη εκπλήξεις, με ντομάτες από σπόρους ντόπιους, που τη γεύση τους νοσταλγούσα πάνω από 25 χρόνια, σε ένα ξάγναντο που ήταν ερημιά στη μέση του πουθενά και τώρα ετοιμάζεται να γίνει τόπος συνάντησης ανθρώπων αληθινών και όχι ντεμί, ανάσανα τόσο που νιώθω ακόμα μεθυσμένη, διαπίστωσα πόσο με γοητεύει η ολοκλήρωση μιας απόφασης που δεν μένει στα σχέδια αλλά υλοποιείται και μάλιστα με γρηγοράδα, φαντασία και πηγαία καλαισθησία, από ένα νέο άνθρωπο που υποθήκεψε τον εαυτό του για το Εργο αυτό και του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζει να κάνει το παραμύθι πραγματικότητα..

Το Εργο είναι η Χώρα, ένας τόπος μαγικός που βρίσκεται λίγο μετά τα λουτρά της Υπάτης, σχεδόν 15 χιλιόμετρα από Λαμία. Εκεί, σε αυτή τη Χώρα, υπάρχει τόπος για όλους όσοι αγαπούν τη ζωή και τη γνήσια ψυχαγωγία. Με σινεμά, μουσική, εκδηλώσεις διάφορες, για νέους κάθε ηλικίας, από 5 μέχρι 105 χρονών! Βρείτε τη, ανακαλύψτε τη! Δυο ωρίτσες και κάτι από Αθήνα, σήμερα που μιλάμε. Αξίζει τον κόπο και το χρόνο αυτή η ανακάλυψη.

2 σχόλια:

Shades είπε...

Μπράβο ρε κοπέλα... αυτό περίμενα να ακούσω..
δεν μπορώ αυτούς που φωνάζουν για να φωνάζουν..
..ψάχνω να στείλω μέιλ..

Rodia είπε...

Στη σελίδα του καφωδείου ΟΡΦΕΑΣ θα βρεις λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ Οίτης που γίνεται στη Χώρα. Θα ανεβάσω σχετικό ποστ για τις εκδηλώσεις.

http://www.kafodeioorfeas.gr/


Metablogging.gr Comments Headline Animator