Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

ΕίΝΑΙ ΠΟΛΛά τα ΛΕΦΤά ΑΡΗ...


Διερωτώμαι ΑΝ και ΠόΣΑ από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα φτάσουν στους τελικούς αποδέκτες, τους πυροπαθείς πολίτες της χώρας μας. Υπάρχει σχέδιο που να διασφαλίζει τη δίκαιη κατανομή -και τη διανομή τους στο ακέραιο, βεβαίως- ή θα γίνουν γούνες και καλλυντικά για τις κυρίες υπουργών και λοιπών πολιτικών παραγόντων -κατά το πρότυπο της μεταπολεμικής αμερικανικής* βοήθειας;

*στοιχεία στα δημοσιευμένα αρχεία του φόρεϊν όφις, περί της διασπάθισης της βοήθειας από τους (τότε) κρατούντες.

-->> Α! έμαθα ότι από το πακέτο των 9 εκ. ευρώ για το Σέιχ Σου, καθώς και από το φετεινό πακέτο των 24 εκ. ευρώ για τη προστασία των δασών, υπήρξε ΜΗΔΕΝΙΚΗ απορρόφηση. Γιατί δεν τα χρησιμοποιήσαμε αυτά τα οικονομικά πακέτα, που προοριζόντουσαν για τα δάση μας; Σχετική προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο για την μηδενική απορροφητικότητα κοινοτικών κονδυλίων για την δασοπροστασία, έκανε ο ΛΑΟΣ...

Τώρα, μετά τη συμφορά, αυτοδιαφημίζονται μεγιστάνες του πλούτου και τράπεζες με καταθέσεις πολλών εκ. ευρώ στο Ταμείο για τους πυροπαθείς, πλάι πλάι με ποσά των 5 ευρώ. Ομιλος Λάτση: 60 εκ.€, ΕΤΕ: 50 εκ.€, Χαλυβουργική: 12 εκ.€, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και Θόδωρος Αγγελόπουλος: 10 εκ.€. «Είναι πολλά τα λεφτά Αρη». Σταματώ εδώ γιατί συγχίζομαι.


______________________
ΣΗΜ.1. το ποστ είναι αποτέλεσμα της ανακάλυψης του παιδιού - τέρατος, που συνδημιούργησαν ΔΟΛ, Λάτσης, κλπ.
ΣΗΜ.2. Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος, διαλέξτε: http://www.ihelp.gr/
ΣΗΜ.3. τo «I help Greece» είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution. Τα χρήματα που θα δωρίσετε online μέσω του website, κατατίθενται απευθείας στον σχετικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.
ΣΗΜ.4. είμαστε η χώρα του καταστέλλοντος ψιλίου, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι προβλέψεις για πρόληψη κάνουν εδώ μονάχα τα μέντιουμ και οι αστρολόγοι.

2 σχόλια:

ninemos είπε...

Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά για να σου πω η μοναδική μου ένσταση δεν νομίζω ότι ο Λάτσης και ο άλλοι όμιλοι έχουν ανάγκη από διαφήμιση...(για όσους δεν με γνωρίζουν δεν είμαι υπάληλος του Λάτση)

Rodia είπε...

Η διαφήμιση, φίλε μου, δεν γίνεται μόνο για την ενημέρωση περί της ύπαρξης ενός προϊόντος, αλλά και για την εδραίωσή του στην αγορά. :-)


Metablogging.gr Comments Headline Animator