Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ..?



Πόση Ελλάδα να καεί ακόμη;

Τι γίνεται όταν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης;

ΚΥΒέΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚήΣ ΕΝόΤΗΤΑΣ ΑΜέΣΩΣ ΤώΡΑ





_______________
ΣΗΜ. η εικόνα από τη σελίδα AEGEAN TIMES.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέα οργανωμένη τρομοκρατική εμπρηστική επίθεση. Καίνε πάλι οι πλανητικοί μηχανισμοί των πολιτικών εκβιασμών και της τρομοκρατίας όλη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά στα μακάβρια σχέδιά τους είναι να καούν και άνθρωποι. Θέλουν και πτώματα τώρα για τα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα πολιτικά τους παιχνίδια. Επεμβαίνουν τώρα ΑΜΕΣΑ και ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ και στα εσωτερικά πολιτικά παιχνίδια. Μόνο παντελώς ηλίθιοι ή εγκάθετοι του αμερικανικού παρακράτους δεν θέλουν να αντιληφθούν το μακάβριο έργο των ξένων μυστικών υπηρεσιών και τα πολιτικά μηνύματα αυτών των αποτρόπαιων εμπρηστικών πράξεων. Αναλώνονται μόνο σε φτηνή αντικυβερνητική προπαγάνδα!!!
Αναποδογυρίζουν εντελώς τα πράγματα. Γιατί ένας από τους πολλούς στόχους των οργανωμένων αυτών εμπρησμών, ο ΕΙΔΙΚΟΣ πολιτικός στόχος, είναι η κυβέρνηση Καραμανλή. Αυτή θέλουν να γκρεμίσουν. Είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές μόνο αυτή βλάπτεται από τη νέα οργανωμένη εμπρηστική καταιγίδα.
Και όμως όλα τα παπαγαλάκια του αμερικανικού παρακράτους μιλάνε ακόμα για «ελλείψεις» της κυβερνητικής μηχανής. Θα θέλαμε να μας πούνε ποια κυβερνητική μηχανή, η πλέον τέλεια και ισχυρή, θα μπορούσε να «καλύψει» όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα και δεκάδες μέτωπα ταυτόχρονα. Αναμφίβολα οι κυβερνήσεις και κυρίως αυτή που κυβέρνησε τα είκοσι προηγούμενα χρόνια, όπως και η τωρινή έχουν τεράστιες ευθύνες που δεν θωρακίστηκαν στις απειλές των οργανωμένων εμπρησμών. Γιατί αυτοί οι οργανωμένοι εμπρησμοί, έχουν ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια. Τους λόγους και τους στόχους τους αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενα που είναι γραμμένα εδώ, όπως και στο τελευταίο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Υπεύθυνα ωστόσο είναι όλα τα κόμματα που επί χρόνια απέκρυψαν την αλήθεια και παραπλανούσαν με τις ηλίθιες θεωρίες «περί ακραίων καιρικών συνθηκών» η περί «οικοπεδοφάγων». Δεν κατάγγειλαν τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες που μας καίγανε, συνακόλουθα δεν αποκάλυψαν τους λόγους και τους στόχους των εμπρησμών.
Και σήμερα, που αποδεικνύεται και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μεθοδευμένο και άρτια οργανωμένο σχέδιο για να καούν χωριά και να θρηνήσουμε θανάτους, ΠΑΛΙ δεν μιλάνε ανοικτά. Εμπορεύονται τη φρίκη για μικροκομματική προπαγάνδα και κυρίως εναντίον της κυβέρνησης.
Όποιος πλέον δεν βροντοφωνάζει ανοικτά την αλήθεια, δηλαδή ότι μας καίνει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες με το ελληνικό παρακράτος, αυτός καλύπτει το έγκλημα και τις οργανωμένες δυνάμεις της Νέας Τάξης. Συνακόλουθα καλύπτει τους λόγους, τους πολιτικούς στόχους και τους συγκεκριμένους πολιτικούς εκβιασμούς αυτών των φρικτών εγκλημάτων των διεθνών και παρακρατικών μηχανισμών.
Όποιος επικαλύπτει την αλήθεια με μισόλογα, με αηδίες περί οικοπεδοφάγων ή με φτηνές δημαγωγίες κατά της κυβέρνησης είναι όργανο συνειδητό ή ασυνείδητο των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών που μας καίνε και σπέρνουν πλέον «προεκλογικά» πτώματα για την επίτευξη των σκοπών τους.
Τα κόμματα, αν τους έχει μείνει ελάχιστη τσίπα, θα πρέπει να βγουν ΑΝΟΙΚΤΑ να καταγγείλουν τα δόλια και μακάβρια σχέδια των Αμερικανών εμπρηστών και του κράτους-προτεκτοράτο τους. Η κυβέρνηση η ίδια πρέπει να βγει ΑΝΟΙΚΤΑ και να καταγγείλει τους εμπρηστές, να δείξει το πολιτικό χρώμα και την πολιτική πατρότητα των εγκληματιών. Φυσικά εδώ είναι να σα να κάνουμε κηρύγματα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής!!!
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΦΡΙΚΩΔΕΣ, ασύλληπτο και τερατώδες ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ελληνικής κοινωνίας. Οι στρουθοκαμηλισμοί ανοίγουν περαιτέρω την όρεξη των διεθνών τρομοκρατών και δολοφόνων.
ΟΥΔΕΙΣ πλέον σήμερα δικαιούται να μη ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι παίζεται. ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να καμώνεται ότι δεν καταλαβαίνει. Ας αφήσουμε τα παραμύθια περί οικοπεδοφάγων ή το μικροκομματικό, δημαγωγικό παιχνίδι περί «συγκεκριμένων» κυβερνητικών ευθυνών. Οι κυβερνητικές ευθύνες των δύο καθεστωτικών κομμάτων ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ακριβώς στο ό,τι αυτά τα κόμματα είναι υπηρέτες και δουλικά γρανάζια των πλανητικών κέντρων που σπέρνουν τον όλεθρο, μας καίνε και μας τρομοκρατούν.
Δεν απαλλάσσονται όμως από τις μεγάλες ευθύνες και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα αυτές που μιλούν στο όνομα της αριστεράς. Κι αυτές συγκαλύπτουν το έγκλημα κερδοσκοπώντας μόνο εκλογικά. Δεν ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ τους πλανητικούς εμπρηστές, τα σχέδιά τους και τους στόχους τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ...
ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ...
Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΙΣ ΣΒΗΝΕΙ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ..ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Προμηθέας ήταν μυθική μορφή της αρχαιότητας γιος του Τιτάνα Ιαπετού και της Ωκεανίδας Ασίας ήταν ο καλύτερος φίλος των ανθρώπων.
Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση αποφασίζει να του χαρίσει την Φωτιά.
Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ήφαιστου, τοποθετεί την φωτιά σε ένα κούφιο καλάμι και την δίνει κρυφά στους ανθρώπους.
Με την σειρά του ο Δίας θύμωσε και τον τιμώρησε με σκληρό τρόπο στην αιώνια καταδίκη του στον βράχο του Καυκάσου, τρομοκρατώντας τους άλλους θεούς.
Έκτοτε η φωτιά χρησιμοποιείται ως μέσον τρομοκρατίας από την εξουσία . Χαρακτηριστική περίπτωση της φωτιάς για επίλυση πολιτικών προβλημάτων είναι αυτή του Νέρωνα όπου με την πυρκαγιά της Ρώμης και φορτώνοντας την στους χριστιανούς ξέμπλεξε μια και καλή με αυτούς.
Ο Μέγας Αλέξανδρος κατακαίει την Θήβα, όταν οι κάτοικοι της στασιάζουν εναντίον της Μακεδονικής φρουράς, τρομοκρατώντας όλες τις υπόλοιπες Πόλεις - Κράτη που τον αμφισβητούσαν (ένεκα φήμης θανάτου του). Έτσι έλυσε όλα τα εσωτερικά προβλήματα και εδραίωσε την κυριαρχία του Μακεδονικού κράτους.
Στη συνέχεια οι Έλληνες κατά την διάρκεια της επανάστασης του 21 χρησιμοποιούν την φωτιά ως μέσο απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό.
Πρώτος ο Κωνσταντής Κανάρης το 1822 ανέλαβε να βάλει μπουρλότο στην τουρκική ναυαρχίδα (του Καπετάν Πασά Καρά Αλή), την επικεφαλής του στόλου που έκαψε τη Χίο. Η φωτιά απ' το μπουρλότο μεταδόθηκε ταχύτατα στο καράβι. Πριν προλάβουν να απομακρυνθούν απ' αυτό οι πρώτες σωστικές λέμβοι, η φωτιά έφτασε στην πυριτιδαπο-θήκη, η οποία ανατινάχθηκε.
Αποτέλεσμα ήταν, τα πάρα πολλά θύματα (2.000), μεταξύ αυτών και ο ναύαρχος Καρά Αλής, πολλοί αξιωματικοί και ναύτες. Ο Κακλαμάν Πασάς Μεχμέτ τοποθετήθηκε νέος ναύαρχος στη θέση του Καρά Αλή.
Τον Οκτώβριο του 1822 βγήκε με το στόλο του στο Αιγαίο για να καταστείλει την Επανάσταση στα νησιά και αγκυροβόλησε στην Τένεδο. Αλλά στις 29 Οκτωβρίου 1822, ο Κανάρης, διείσδυσε ανάμεσα στον τουρκικό στόλο. Μη μπορώντας να προσεγγίσει το πλοίο του ναυάρχου, την καπουδάνα, πλησίασε το Ριάλα - Γεμισσί, την αντιναυαρχίδα και την πυρπόλησε. Έχασαν τη ζωή τους οκτακόσια (800) μέλη του πληρώματος. Ο Τουρκικός στόλος έντρομος κατέφυγε στο Τσανάκ- Καλεσί, στα Δαρδανέλλια. Στη συνέχεια τον Αύγουστο του 1824 πυρπόλησε μια μεγάλη φρεγάτα του Χοσρέφ στη Σάμο και μια κορβέττα στη Μυτιλήνη.
Ο Κολοκοτρώνης με την σειρά του, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1827, όταν ο Ιμπραήμ πασάς άρχισε να πυρπολεί τα χωριά και αγρούς αναγκάζοντας τους κατοίκους να δηλώσουν υποταγή (να προσκυνήσουν), ο Γέρος του Μοριά εξαπέλυσε τα παλικάρια του στα χωριά που δήλωσαν υποταγή και πότε με το καλό πότε με τη βία κατάφερε να κρατήσει τη φλόγα της επανάστασης. Τα λόγια ήταν ξεκάθαρα : Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !
Έτσι η αγέρωχη τόλμη του Προμηθέα απέναντι στην άδική θέληση ενός ισχυρού Θεού, φαντάζει ως το αιώνιο σύμβολο της επανάστασης ενάντια στο άδικο και στην αυθαιρεσία της εξουσίας, βρίσκοντας μιμητές τον Κανάρη - Κολοκοτρώνη και μέσω της τρομοκρατίας της φωτιάς την επικράτηση της επανάστασης.

Τη διετία 1980-1 και κατά τη διάρκεια της πολιτικής αλλαγής από την δεξιά με το ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με το Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σωρεία εμπρησμών σε δασικές εκτάσεις και ελληνικά καταστήματα ρημάζει τον τόπο ( με τον τότε πρωθυπουργό αείμνηστο Ράλλη να μας εξηγεί στην τηλεόραση ότι υπεύθυνα είναι τα... κουκουνάρια ) .
Συγκεκριμένα:
(α) 19-12-1980 ταυτόχρονη πυρπόληση του ΜΙΝΙΟΝ στην οδό Πατησίων και του ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ στην οδό Σταδίου στην Αθήνα.
(β) Έξη μήνες αργότερα 03-06-1981 το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται με την ταυτόχρονη πυρπόληση του ΑΤΕΝΕ στην οδό Σταδίου και του ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ στην πλατεία Δημαρχείου . Δίπλα στο τελευταίο βρισκόταν ένα κατάστημα κυνηγητικών όπλων πλήρες εκρηκτικών, τα οποία σε συνδυασμό με πληθώρα καυσίμων που βρισκόταν στο υπόγειο δημιούργησαν ένα Δαντικό τοπίο κάνοντας την νύχτα μέρα και οι καπνοί κάλυψαν όλο το εμπορικό κέντρο των Αθηνών με συνοδεία εκκωφαντικών εκρήξεων.
(γ) Ένα μήνα αργότερα, στις 04-07-1981 καίγεται το πολυκατάστημα του ΔΡΑΓΩΝΑ στην οδό Αιόλου.
(δ) Τρεις μέρες αργότερα είναι η σειρά του πολυκαταστήματος του ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ στον Πειραιά.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να πληγεί το ελληνικό εμπορικό κεφάλαιο και να εισβάλουν στην χώρα μας τα ξένα πολυκαταστήματα.

Το ΠΑΣΟΚ πήρε το μήνυμα Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά σε σκοτεινές δυνάμεις πέραν του ατλαντικού. Ο Ανδρέας μαλακώνει στις διαπραγματεύσεις για τις βάσεις και παρά την αριστερή φρασεολογία, οι βάσεις μένουν.

Το 1987 η Ελλάδα υψώνει το ανάστημα της στις τουρκικές απαιτήσεις για τα πετρέλαια του Αιγαίου και διατάσει επιστράτευση παρά τις Αμερικανικές επιθυμίες. Νέος κύκλος εμπρησμών ακολουθεί σε όλη την επικράτεια.

Πώς να μη συνδέσουμε τις φετινές πυρκαγιές με το ότι ο Ελληνικός λαός εξακολουθεί να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση παρά την υποταγή των κυβερνήσεων του;
Ο Ελληνικός λαός ήταν ο μοναδικός λαός της Ευρώπης που ξεχύθηκε στους δρόμους και αντέδρασε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας παρά την επαίσχυντη στάση της δουλοπρεπούς κυβέρνησης των εκσυγχρονιστών. Έλληνες εθελοντές πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων.
Ο Ελληνικός λαός ξευτέλισε την υπερδύναμη οδηγώντας τα στρατεύματα της στην λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης αλλάζοντας την διεύθυνση των πινακίδων.
Ο Ελληνικός λαός αντέδρασε τόσο στον πόλεμο του Αφγανιστάν όσο και σε αυτόν του Ιράκ.
Με το που υπέγραψε ο Καραμανλής την συμφωνία του αγωγού Μπουργκάζ- Αλεξανδρούπολης την επομένη μας προέκυψαν τα Ομόλογα.
Παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ αυτός όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά προχωρά και σε αγωγό αερίου με τους Ρώσους. Ο Καραμανλής δεν έλαβε θέση στο σχέδιο Α(υ)νάν όπως ο Γιωργάκης και η Ντόρα. Αυτός και οι συνεργάτες του υπέδειξαν το τετράγωνο που είναι η Αμερικανική πρεσβεία ως υπεύθυνους για τις υποκλοπές.
Ο Καραμανλής ή πρέπει να ανατραπεί προκειμένου να αντικατασταθεί με ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά (Γιωργάκης ή Ντόρα), που θα πορευθούν σύμφωνα με τα συμφέροντα της υπερδύναμης ή και εάν ακόμη επανεκλεγεί να είναι αδύναμος με αποτέλεσμα η ενεργειακή του πολιτική να είναι σύμφωνα με τα αμερικανικά συμφέροντα.

Τι οικοπεδοφάγους μας πιπιλίζουν τα Μ.Μ.Ε ; Είναι δυνατόν σε μια μέρα να έχουμε 100 ταυτόχρονες εστίες και την επομένη να καίγεται και η Κύπρος; Και πού βρέθηκαν οικοπεδοφάγοι στον Γράμμο, Ταΰγετο και Πάρνωνα; Αυτή τη στιγμή 150 φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη και να ληφθεί υπόψη ότι όλες εμφανίσθηκαν ταυτόχρονα. Εδώ μιλάμε για σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησης και ομηρίας του ελληνικού λαού.
Πώς μπόρεσαν και συντονίσθηκαν αυτοί «οικοπεδοφάγοι» ως προς τον τόπο, χρόνο και μέθοδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν; Μιλάμε για Λόχους οικοπεδοφάγων προκειμένου να υλοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Πού έκαναν σύσκεψη; Ποιος κατάστρωσε το επιτελικό και επιχειρησιακό σχέδιο;

Η Κυβέρνηση γιατί δεν λέει την αλήθεια και με την πλάτη στον τοίχο απολογείται για δήθεν ακραία καιρικά φαινόμενα;
Το τραγικό είναι ότι ενώ την φωτιά την δώσαμε εμείς στην ανθρωπότητα και μέσω αυτής επικράτησε η επανάσταση του 21, τώρα υπερατλαντικές δυνάμεις την χρησιμοποιούν προκειμένου να μας «συνετίσουν».

Κοζάνη, 21 Αυγ 2007
Υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης
Μέλος Κ.ΕΘ.Α


...

Μερικές ημέρες πριν από την "Εναρκτήρια" φωτιά στην Πάρνηθα ο δημοσιογράφος του Κυριακάτικου Βήματος "Ράπτης" σύζυγος γνωστής δημοσιογράφου και υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοκαρνανία, έγραψε -Επι λέξη- ότι οι Αμερικανοί "Θα επιδιώξουν πολιτικά αντίποινα εναντίον του Καραμανλή λόγω της αποφασής του να προχωρήσει στην υπογραφή του αγωγού South Stream, μεταφοράς φυσικού αερίου από Ρωσσία στην Ιταλία μέσω Ελλάδος"

Σε εκείνο το φύλλο του Βήματος ένα ολόκληρο δισέλιδο τεχνηέντως ανέφερε τις συνέπειες της Ελληνο-Ρωσικής προσέγγισης και γενικότερα τη διάθεση αυτονόμησης ως ένα βαθμό της Ελλάδος από τη δεδομένη μέχρι τώρα στάση της. Βεβαίως αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη της κυβέρνησης και της Πολιτείας στο συνολό της γιατί γνώριζε απολύτως τους κινδύνους και όπως μπορώ να αναμεταδώσω, από το τέλος Ιουνίου είχε απόλυτη εικόνα της κατάστασης, αλλά η απίστευτη ανικανότητα και αλαζονεία στελεχών του κρατικού μηχανισμού αποτέλεσε τροχοπέδη.
Η Ελλάδα δεν είναι "Μπανανία" -Τουλάχιστον όχι ακόμη- και εάν η ηγεσία θέλει μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αντιδράσει.

Άρα ο εχθρός είναι εντός των πυλών και προτού ξετυλίξουμε το κουβάρι των υπερατλαντικών ή υπέραδριατικών ευθυνών η υπεραιγαιακών, πρέπει πρώτα να ανευρεθούν τα καθάρματα εντός της χώρας και να λάβουν τη δέουσα απάντηση. Εάν και ακούγετε σκληρό, δεν πρέπει να υπάρξει έλεος σε Έλληνες που είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω ιδεολογίας κτλ, συνετέλεσαν στην καταστροφή της χώρας και ξεπουλούν συστηματικά τη χώρα όπως και οι δοσίλογοι γονείς τους από το 1945 και εντεύθεν. Δυστυχώς μετά το Β Παγκόσμιο πόλεμο, δεν υπήρξε το "Ξεκαθάρισμα" που έπρεπε και τα αποτελέσματα τα ζούμε τα τελευταία 60 χρόνια.


Metablogging.gr Comments Headline Animator