Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

Polydoras WANTED ! - new!

Οσο και να προσπαθώ, έχω κολλήσει! Δεν μπορώ να ξεφύγω, η σκέψη του με ταλαιπωρεί, έτσι έφτιαξα αυτό το μπανεράκι. Αν έπρεπε να καταζητείται κάποιος για ό,τι ΔΕΝ έχει πράξει ώστε να βελτιωθεί η Ελληνική Αστυνομία, αυτός είναι ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο κ. υπουργός, ο Βύρων Πολύδωρας. Γελάστε όσο θέλετε, αλλά σηκώστε και τα μανίκια κύριε υπουργέ, χρειάζεται ΕΡΓΟ και όχι μόνο λόγια. Από αυτά χορτάσαμε.
..και.. αντί να δίνετε εντολές να καταστραφούν ενοχοποιητικά στοιχεία, βρείτε τα και αξιοποιείστε τα. Επιτέλους! Κοτζάμ άντρες ενήλικες είναι οι αστυνομικοί μας και πρέπει να παίρνουν τις ευθύνες τους όταν παραβιάζουν τον Κώδικα Δεοντολογίας. Δεν είναι μωράκια να θέλουν κανάκεμα και ντάντεμα. ΑΜΑΝ! ΟΥΦΦΦ το έγραψα κι αυτό.

UPDATE -1: -->> Αρχίζω να πιστεύω ότι ο κ. υπουργός φοβάται. Τι φοβάται, δεν γνωρίζω. Υπάρχουν μερικές παροιμίες που λέν' τι παθαίνει όποιος δίνει θάρρος σε κάποιον ανάξιο, π.χ. «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι» και «το χωριάτη φίλα τον θα σε δαγκάσει, δάγκα τον θα σε φιλήσει», και θέλω να τις θέσω υπόψη...
Ρίξε και καμιά δαγκωματιά υπουργούλη μας!
UPDATE -2: -->> Εχει πει ο κ. υπουργός για τους αστυνομικούς: «...και όσες οδηγίες και να του δώσω εγώ, να του δώσει η αστυνομία, για αυτοσυγκράτηση και για ψυχραιμία, δεν έχουν ισχύ γιατί είναι άνθρωποι. Είναι νευρικό σύστημα...» και σχολιάζω: Είπε κανείς πως δεν είναι άνθρωποι; Το θέμα είναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ή ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΛΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

_________________________________
-->> Κατά τα άλλα, εισακούστηκε η προτροπή του μπλογκ μας προς τον κ. υπουργόν, αν και το πήρε λίγο στραβά και ζητά "να προχωρήσουν σε επιχείρηση μαζικών ελέγχων για την ανακάλυψη και καταστροφή παρόμοιων βίντεο"

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά μιλάμε είσαι φοβερή. Πολύ ωραίο post, γέλασα κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Τον επικήρυξες και τώρα πού θα βρω ένα εκατομμύριο δολάρια για να τον σώσω; Χάρισμα σου.

Rodia είπε...

~ Δείμε, ναι, είμαστε και για γέλια τελικά...

~~ Νεφέλικα, μα.. γι αυτό τον επικήρυξα! Για να τον βρούμε να τον σώσουμε. :-))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μόνο για γέλια; Τόση άρνηση πώς μπορέι να είναι συμπυκνωμένη;


Metablogging.gr Comments Headline Animator