Σάββατο 23 Ιουνίου 2007

Το μήνυμα/κραυγή του Kabamaru Igano




Ο Ιάπων Νίντζα Kabamaru Igano (Προσοχή γιατί υπάρχει και άλλος, σκέτος kabamaru) διατηρεί ένα πολύ ενδιαφέρον blog, όπου υποδέχεται τον επισκέπτη με ανοιχτές αγκάλες, αφού αυτοπροσδιοριστεί ως «Ενας τίμιος πλυν κάφρος Νinja που ψάχνει μια άκρη σ' αυτήν την μπερδεμένη μακαρονάδα που λέγεται ζωή...»

Κάτω από τον τίτλο "Welcome Peoples!!!..." γράφει:
«Καλώς ήρθατε στο φτωχικό μου!!!... Με μια γρήγορη περίληψη σύντομα εδώ θα μπορείτε να βρείτε ότι θέλετε να δείτε!... Και όταν λέω οτιδήποτε, εννοώ οτιδήποτε!... Θα ασχολιθώ με διάφορα θέματα εδώ και ίσως γράψω και τίποτα προσωπικές σκέψεις... Πάντως είστε ευπρόσδεκτοί να δείτε και να σχολιάσετε ότι θέλετε!... Good Cyber Surfing Guys!... :D»

Περιδιάβασα τα θέματά του και διαπίστωσα μια συνέπεια στη θέση του, να ανακαλύπτει και να παρουσιάζει γλαφυρά οτιδήποτε μας εμποδίζει να προχωρήσουμε πάρα πέρα, χωρίς να παραλείπει, φυσικά, τη συμπεριφορά των οδηγών αυτοκινήτων -αυτό δα έλειπε, να τους ξεχάσει!

Αντιγράφω την κραυγή του νέου στην ηλικία (υποθέτω) αυτού, με τη γνωστή μέθοδο copy-paste από το blog του, πράγμα το οποίο ζητάει ο ίδιος ώστε να τον αφήσουν στην ησυχία του. Ελπίζω και 'γώ να παραμείνει και να μη τα βροντήξει ο άνθρωπος, μπας και μάθουμε και άλλα για τη χώρα μας, το κράτος μας, κλπ κλπ.
..και μετά σου λέν μερικοί πως "οι νέοι δεν έχουν οράματα".. Το όραμα για ένα καλό ξεσκαρτάρισμα των κακώς κειμένων πού το βάζετε κύριοι;


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΝΤΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΡΑΪ

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2007

Για να μην παρεξηγούμαι...

Από τότε που ανέβασα το εγλκηματικό βίντεο στο Youtube έχει ξεσπάσει μια θύελλα αντιδράσεων και πολλά λέγονται και για μένα, αλλά και ότι έχω κάποια σχέση με το θέμα...
Για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν σας δείχνω το μήνυμα που άφησα στο Indymedia προς αποφυγή παρεξηγήσεων...


**************************
Φτάνει το ρεζιλίκι!!!
από Kabamaru Igano (youtube: hitthat1983) 8:56μμ, Κυριακή 17 Ιουνίου 2007


Καλησπέρα σε όλους... Άφησα και χθές ένα μήνυμα αλλά δεν το προσέξατε...

Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου, οτί δεν επικρωτώ την πράξη των αστυνομικών αλλά την καταδικάζω. Γιατι όταν βλέπεις μια τέτοια βαρβαρότητα απέναντι σε ανθρώπους και όταν επίσης παιδάκια ηλικίας 14 χρονών το βλέπουν στα κινητά τους και διασκεδάζουν, τότε σου γυρνάνε τα έντερα... Έτσι θα μεγαλώσουν τα παιδιά σας και τα παιδιά μας; Βλέποντας τέτοιες αισχρές πράξεις βασανισμών; Φανταστήτε τι έχουν να κάνουν αυτά τα παιδιά σε αλλοδαπούς συμμαθητές τους ή αν αύριο μεθαύριο μεγαλώσουν και γίνουν εκπρώσοποι του νόμου.
Επίσης αν πρέπει να τιμωρηθούν οι 2 "δράστες" για κλοπή, υπάρχει το δικαστήριο και στην συνέχεια η φυλακή. Γι'αυτό ονομαζεται και σωφρονιστικό ίρδυμα. Δεν έχει δικαίωμα κανείς, ότι και αν έκαναν και όποιας εθνικότητας και αν είναι, να τους βασανίσει έτσι...

Γι'αυτό ανέβασα το βίντεο στο Youtube, αμέσως μόλις έπεσε στα χέρια μου.

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω πως η χρονική στιγμή της προβολής του βίντεο δεν έχει καμία σχέση με τον ξυλοδαρμο του αστυνομικού των ΜΑΤ.

Θα ήθελα να προωθηθεί αυτό το μύνημα ακόμα πιο πάνω για να καταλάβουν, οι πολιτικοί μας, αλλά και ο απλός λαός οτί δεν έχω καμία σκοπιμότητα, ούτε όφελος από όλα αυτά... Απλά να σταματήσει αυτή η απανθρωπιά σε αυτή τη χώρα...



-->> Kabamaru Igano, έκανα ό,τι μπόρεσα, το ανέβασα και εδώ. Μακάρι να το δει κάποιος αρμόδιος, μακάρι εισαγγελέας, μακάρι και ο κ. υπουργός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παραδέχτηκα τον πιτσιρικά που αντί να τρέχει από κανάλι σε κανάλι για να βγάλει σε δημοπρασία και να μοσχοπουλήσει το βίντεο, απλά το ανέβασε στο Διαδύκτιο.
Για μένα δείχνει μια ακεραιότητα και ειλικρινά ελπίζω να μην βρει τον μπελά του.

Rodia είπε...

Ευτυχώς, υπάρχουν και ευχάριστες και ελπιδοφόρες εκπλήξεις στο διαδίκτυο.
..πού είναι εκείνη η κυρία δημοσιογράφα που κάτι έγραφε για πλήξη και βαρεμάρα;..
(ακόμα γράφει?)

Oneiros είπε...

Φυσικά και δεν είχε σχέση η δημοσίευση του video με τον ξυλοδαρμό, αφού προηγήθηκε κατά μιά μέρα. Ο Kabamaru έγραψε νέο κεφάλαιο για τα social media στην Ελλάδα, κι ας λέει ότι θέλει ο Πολύδωρας.


Metablogging.gr Comments Headline Animator