Σάββατο 23 Ιουνίου 2007

Αμέρικαν Μπαρρρ (μπρρρ)



Δυο οι καταζητούμενοι μπλογκοσφαιριανοί ίσαμε τώρα που μιλάμε -αύριο μπορεί να του κατεβάσει η κούτρα κανενού "πόστα/κομπόστα" να αρχίσει νέα καταζήτηση και άλλου μπλόγγερ, ποιος ξέρει...

Ο πρώτος είναι ο funEL βαρυ πακετο, ο οποίος σατιριζει στο θεματικό του μπλογκ ένα διάσημο εθνοσωτήρα ψευδοπροφήτη και εξαιτίας του οποίου ο τηλε-αστήρ αυτός μήνυσε έναν άσχετο κομπιουτερά -Υπόθεση Blogme, αν έχετε ακουστά. Αν δεν έχετε, ψάξτε και λίγο, ε

Ο δεύτερος είναι ο νίντζα εξ Ιαπωνίας Kabamaru Igano, τον οποίο ψάχνουν ως ύποπτο τσιράκι και κακοποιό στοιχείο που τολμά να ανεβάζει βιντεάκια από κινητά αστυνομικών αντί να τα καταστρέφει -όπως διέταξε ο κ. υπουργός να συμβεί στα εναπομείναντα.

Η Μπλογκόσφαιρα κατάντησε άντρο πονηρών που ταράζουν τον ήρεμο ύπνο των κρατούντων και βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα, ξεσκεπάζουν ψευτιές και ατιμίες, θέλουν το κακό των αγαθών προφητών και πολιτικών, βάλουν εναντίον της έννομης αταξίας, κλπ κλπ

Καλώ λοιπόν από αυτό εδώ το μετερίζι των αναδευόμενων παραπόνων να τρέξει όποιος γνωρίζει κάτι για τα πρόσωπα που καταζητούνται και να το εξομολογηθεί στον πνευματικό του. Για τα εύρετρα, να μην ανησυχεί, θα φροντίσει το φιλόπτωχο ταμείο.

-->> μεταξύ μας, ψυλλιάζομαι ότι, για τη μεν πρώτη περίπτωση, ο Προφήτης Μας βιάστηκε ολίγον τι και τώρα αναζητά σακοράφα για να μπαλώσει τα αμπάλωτα, για τη δεύτερη περίπτωση δε, ο υπουργός κ. Βύρων πνέει μένεα εναντίον του νίντζα διότι ανησυχεί μη του κλέψει τη δόξα του σαμουράι. ΟΥΦΦΦ το είπα πια!

UPDATE: -->> Η νύχτα εξελίχτηκε σε "Νύχτα Των Μεγάλων Καρφιών". Μετά την αποκάλυψη του Ιάπωνα, έρχεται από τη Magica η αποκάλυψη της χρονιάς! Ο funnel είναι αμερικανός από την Oklahoma. Καλά πάει να βγει ο Ιούνιος, έτσι;

3 σχόλια:

Jim.Hellas είπε...

σοβαρά τώρα, ο Βύρωνας έδωσε διαταγή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ;;;; Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Rodia είπε...

Εφημερίδες το γράψαν, αυτό ξέρω μόνο. Δες εδώ: TA NEA

http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070621&nid=5036787&sn=%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91&spid=876

pølsemannen είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Η κουφάλα ο funEL όντως κατοικοεδρεύει στην Oklahoma City!

Ως γνωστόν ο funEL είναι φόλα μπασκετόφιλος και είχε τσανδισθεί που η ομάδα του NBA Charlotte Hornets μετακόμισε στην Νέα Ορλεάνη και μετονομάστηκε σε New Orleans Hornets, σνομπάροντας την πολυαγαπημένη του Oklahoma City!

Έτσι λοιπόν κατέστρωσε ιλλουμινατικήν νεοτάξ συνομωσία από την λευκή πυρμίδα της ερήμου Τακλαμακαν!

Στόχος ήταν να αναγκασθεί ο ΞανΦός ΑΒερφός, (Για την δυσκολία που έχουν με τα γ, δ, θ, της ελληνικής γλώσσας οι σλαβόφωνοι τα έχω πει 134.876 φορές και μία) να στραπατσάρει την κουφάλα την Νέα Ορλεάνη με υπερόπλα Τέσλα όπως και έγινε!

Έτσι επειδή η Ν.Ο. έγινε ρόιδο από τον τυφώνα Αικατερίνη (Συμπτωματικόν???) η διοίκηση των Hornets αποφάσισε να μετακομίσει η έδρα της ομάδας έστω προσωρινά, στην Oklahoma City!

Όπερ έδει δείξαι.

Έσεται ήπαρ χηνός συνέλληνες, φουά γκρά δλδ.

Για τον Πολύδωρα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια (και τα πόδια)


Metablogging.gr Comments Headline Animator