Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟ μην ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Ε, δεν είμαστε λαός, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ λέμε... Οι "σοβαροί" καρεκλανθρώποι τα βάζουν με ένα αθώο σκυλί.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ..??? ΑΜΑΝ ! ! !



Ενόχλησε άραγε κάποιον αλλεργικό καθηγητή ο σκυλούκος ο Κανέλος; Τον βλέπω να κάθεται φρόνιμα φρόνιμα και να συντροφεύει τους φοιτητές σε όλες τις εκδηλώσεις, μέσα και έξω από το ΕΜΠ.
Αντιγράφω λίγο από το μακροσκελές κείμενο που βρίσκεται στην αφιερωμένη σε αυτόν σελίδα:

(...) Συμμετέχει σε εκδηλώσεις, γενικές συνελεύσεις εντός των κτηρίων πάντα κάνοντας φύλαξη χώρων χωρίς κανείς να έχει διαμαρτυρηθεί έως σήμερα και επιβεβαιώνεται με αδιάψευστους μάρτυρες και φωτογραφίες. Άλλωστε έχει καταγραφεί με διεύθυνση ΕΜΠ στις υπηρεσίες του Δήμου παλαιότερα από φοιτητές του ΕΜΠ, σε μια παλαιότερη απόπειρα εξαφάνισης του σκύλου Κανέλου.

Η υπερδεκαετής παραμονή εντός του ΕΜΠ και η φύλαξη των χώρων και εγκαταστάσεών του, επιβεβαιώνεται από χιλιάδες μάρτυρες και ακόμα με δεκάδες άρθρα στον τύπο, στο διαδίκτυο, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια κ.α.

Αν και σύμφωνα με τον νόμο ορίζεται ιδιοκτήτης του σκύλου Κανέλος που είναι σκύλος συντροφιάς ότι είναι το ίδιο το ΕΜΠ στον οποίο ανήκει ο χώρος στον οποίο διαβιώνει ως φύλακας χώρων ο σκύλος Κανέλος,

όμως αν και ιδιοκτήτης του σκύλου Κανέλου κατά νόμο, το ΕΜΠ παραβίασε το άρθρο 2 του νόμου 3173/2003 όπου ορίζει τις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη του σκύλου όπως και του άρθρου 5, αφού δεν έχει φροντίσει ως ΕΜΠ για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσης του σκύλου Κανέλου.

Ακόμα χειρότερα που το ΕΜΠ με σκοπό την θανάτωσή του , εξαπάτησε και παραπλάνησε τα συνεργεία του Δήμου, αφού κάλεσε τον Δήμο Αθηναίων να μαζέψει τον Κανέλο ως αδέσποτο, σύμφωνα με αυτά που ορίζει το άρθρο 7 του ως άνω νόμου για την συλλογή αδέσποτων χωρίς ο σκύλος Κανέλος να είναι κατά τον νόμο αδέσποτος.

Αυτή η ενέργεια της διοίκησης του ΕΜΠ δεν έγινε τυχαία αφού η διοίκηση της Σχολής Αρχιτεκτόνων παρέβλεψε τις υποχρεώσεις της ως προς το ζωντανό και τους νόμους.

Αυτή η ενέργεια έθεσε τη ζωή του σκύλου Κανέλου σε κίνδυνο, ο οποίος από τις κακουχίες της διαδικασίας φύλαξης του ΕΜΠ και των φοιτητών του, είχε τραυματισμούς και λόγω της μεγάλης του ηλικίας έχρηζε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και φροντίδας, την οποία το ΕΜΠ αν και ιδιοκτήτης του σκύλου, ουδέποτε του την παραχώρησε όπως είχε υποχρέωση από το άρθρο 2 του ως άνω νόμου, παραβιάζοντάς τον καθημερινά και επί δεκαετία.
(συνεχίζεται)


Ακούστε το "Τραγούδι για σ. Κανέλο" και δείτε το πειστικότατο βίντεο, πατείστε το σύνδεσμο να δείτε το μπλογκ του και να υπογράψετε για την επιστροφή του και τη φροντίδα του:

http://kanelos.blogspot.com/


A song for comrade Kanelos, the dog



http://www.youtube.com/watch?v=5FTaVgqSiIk



_________________________
ΣΗΜ. από το NYLON



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και το επαναστατικό παρελθών(διαδηλώσεις και δε συμμαζεύετε) του Κανέλου
που το βάζεις Ροδιά μου?Θες να να μας ξεφυτρώσει κανένας νέος Γαβ Γκεβάρα?
Θάνατος στο τετράποδο(εδώ δεν μπορούν να κάνουν καλά τα δίποδα).

Oneiros είπε...

Είδα τα βίντεο, διάβασα τα όσα έγραφαν η Εύη κι οι άλλοι και συγκινήθηκα.
Ο Κανέλος είναι ο πιό γαμάτος σκύλος - φύλακας πανεπιστημιακού ιδρύματος' πιό ανθρώπινος κι επαναστατικός από πολλά ανθρωπάρια που ξέρω (ειδικά στον ακαδημαϊκό χώρο). Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη και φιλόζωη χώρα θα τον είχαν ανακηρύξει μασκότ και θα τον είχαν κοτσάρει στη σημαία του ιδρύματος, αντί να προσπαθούνε να τον στείλουν νύχτα στο μπόγια. Ντροπή στο ΕΜΠ.

pølsemannen είπε...

Ο γίγιαντας Μαρκάτος δεν θα το έκανε αυτό πιστεύω...

(είναι και ΑΕΚαρας)


Metablogging.gr Comments Headline Animator