Παρασκευή 18 Μαΐου 2007

Eurovision 2007 ~ το καλύτερο τραγουδάκι...



...ήταν αυτό της Ρουμανίας. Μάλιστα, αυτό μου άρεσε περισσότερο, επειδή το βρήκα να είναι το πιο κοντινό στο πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης, όπως το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον.

Eurovision 2007 ~ Romania 13th



χαρείτε το!


5 σχόλια:

Χρήστος Φασούλας είπε...

Θα ήθελα πραγματικά να μάθω πώς την αντιλαμβάνεσαι την Ενωμένη Ευρώπη, αγαπητή Ροδιά. Γιατί εγώ... δεν την αντιλαμβάνομαι καθόλου!

Μικρός Πρίγκιπας είπε...

Οι άνθρωποι Ροδούλα σκέφτηκαν πολύ πονηρά.Έγραψαν ένα τραγούδι σε πολλές γλώσσες για να πάρουν βαθμούς από παντού.Και ίσως καλά να έκαναν.
Αν μου άρεσε το τραγούδι της Σερβίας είναι γιατί τραγουδήθηκε στα σέρβικα και δεν είχε στοιχεία εντυπωσιασμού και υπερβολής.

Giatros gia desimo είπε...

An kai oligon kitch, itan sympa8itiko. An kai protimw safestata tis Tsehias kai tis Ouggarias. Dynata tragoudia me synais8ima. Oxi nerovrasta... san to serviko i paratragouda... san to oukraniko. Oso gia tin Mitera Rwsia tou Kontopoutinou... apo fwni, m...anares!

Giatros gia desimo είπε...

Roditsa... se hasame koukla mou... ante na synomilisoume kai oligon ;)

Ανώνυμος είπε...

Η βασική μου παρατήρηση είναι, ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια φαίνεται να ανεβαίνει σιγα-σιγά το επίπεδο των διαγωνιζόμενων στη Eurivision (ή να γερνάω εγώ!). Φέτος για παράδειγμα μπορώ να σταθώ σε αρκετά τραγούδια. Σίγουρα όμως ξεχώρισα το punk-ίζον της Ανδόρρας, την περίεργη-θέλω-να-το-ακούσω- κι-άλλη-φορά-για-να-το-καταλάβω αισθητική της Γεωργίας, τη δύναμη στην απλότητα της Σερβίας, και συνοπτικά τη Γαλλία, την Ουγγαρία και τη Βουλγαρία. (Καλά και τη Μολδαβία για το απίστευτο concept στο ρούχο).
Μου είναι υπερ-αρκετά όλα αυτά, για ένα διαγωνισμό, ο οποίος πριν όχι πάνω από 5 χρόνια με άφηνε παγερά αδιάφορα, εγκλωβισμένος μέσα στα κλισέ και την επανάληψη.


Metablogging.gr Comments Headline Animator