Σάββατο 19 Μαΐου 2007

17-05-2007: ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛ


Εχομεν την τιμήν να παρουσιάσωμεν ακριβή απομαγνητοφώνησιν του Διαγγέλματος, ως αυτό απετυπώθει εις μαγνητοσκοπικόν εικονοαρχείον (χυδαϊστί βίντεο), το οποίον ευρίσκεται καταχωρηθέν εν τω συνδέσμω:
http://www.liako.gr/static/news17050701.html
με τίτλον LIAKOPOULOS - SOS ELEFTHERIA STO INTERNET

Το Διάγγελμα κατατίθεται άνευ σχολιασμού. Τα σχόλια δικά σας, αφού βεβαίως μελετήσετε κείμενο ΚΑΙ εικόνα και ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ:



Γεια σας αγαπητοί φίλοι.

Νόμοι οι οποίοι πρόκειται να κυκλοφορήσουνε, και βεβαίως να εφαρμοστούνε αφ' ής στιγμής ετοιμάστηκαν, όχι τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό για το διαδίκτυο, για το ιντερνέτ, πρόκειται να βρεθούν μπροστά μας. Νόμοι οι οποίοι πλέον δεν το αναγνωρίζουν πια όπως, ούτως ή άλλως, ήταν αναγνωρισμένο σαν μέσο τύπου, πώς είναι -ξέρω'γώ- οι τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα λοιπά, οι εφημερίδες και τα περιοδικά, αλλά σαν ένα επίσημο χώρο στο οποίο θα γίνονται (γκουχ γκουχ) ανακοινώσεις ισολογισμών, ανακοινώσεις εταιρειών, το ένα το άλλο κ.τ.λ. επίσημος χώρος, αναγνωρισμένος απ' το κράτος.

Τι σημαίνει αυτό; Τα πε.. Ολο και περισσότερα μάτια, επίσημα πλέον θ' αρχίσουν να γυρίζουν προς το ιντερνέτ. Ξέρουμε ότι ο χώρος αυτός είναι ο χώρος τον οποίο όλοι ονειρευόμασταν να έχουμε σαν μέσον επικοινωνίας. Μερικοί όμως, αγαπητοί φίλοι, τον ονειρεύονται σαν μέσο να πουλούν ναρκωτικά, να πουλούν όργανα παιδιών, να πουλούνε την αρρώστεια τους, την παιδεραστία, ή να το χρησιμοποιούν, αγαπητοί φίλοι, για εκβιασμούς -έχουν συλληφθεί πάρα πολλοί για εκβιασμούς μέσω ιντερνέτ κ.τ.λ. σύσταση συμμοριών και ξέρω'γώ.

Αυτούς όλους, οι οποίοι κάνουν περίεργα πράγματα, πρέπει να τους εντοπίσουμε και να τους βάλουμε στην άκρη, διότι στο τόσο περιμένουν όλοι να πούνε "α, τι γινεται στο ιντερνέτ; στο ιντερνέτ βγαίνουν όλοι και βρίζουν ασύστολα, ασύστολα, βρίζουν συνέχεια, ή εκβιάζουν ή κάνουν το ένα ή κάνουν το άλλο". Αρα, αφ' ής στιγμής είναι ένας επίσημος χώρος το ιντερνέτ, δε μπορεί βρε αδερφέ όλοι ανώνυμα να βγαίνουν και να μιλάνε, όπως εγώ είμ' ο Λιακόπουλος Δημοσθένης και μιλάω, έτσι λέει θα πρέπει να μιλούν όλοι. Αυτό είναι που πράγματι θέλουμε; Εγώ βγαίνω επώνυμα και μιλάω, δε κολώνω, είναι σαφές, βγαίνω και μιλάω.

Ολοι βγαίνουν και μιλάνε όμως επώνυμα; Οχι, είναι κρυμμένοι πίσω από ένα com, πίσω από ένα κανονισμό, πίσω από μια διάταξη, οι οποίες όμως θα λείψουν, και δυστυχώς θα λείψουν όλες. Γιατί; Διότι η νέα τάξη των πραγμάτων έχει βάλει τα τσιράκια της μέσ' στο ιντερνέτ διεθνώς, και βεβαίως και στην Ελλάδα, τα οποία τι κάνουνε; Βγαίνουν και κάνουνε μέσω διαδικτύου, μέσω ιντερνέτ, τέτοιες υπερβολές, τέτοιες ασχήμιες, τέτοιους εκβιασμούς και το ένα και το άλλο, που, αναγκασμένο πλέον το κράτος, ε, εντός ή εκτός εισαγωγικών, θα πει "ααα, όλοι πρέπει ν'ά'ναι φανεροί" και βεβαίως στο ιντερνέτ όχι μόνο θά'ναι όλοι φανεροί -εγώ για παράδειγμα φαίνομαι νά'μαι ο Λιακόπουλος και μιλάω επώνυμα.

Προσέξτε: Δε θα μπορείς να λες ό,τι θες! Αυτά που τυχόν εγώ λέω στο ιντερνέτ, αλλά δε λέω στη τηλεόραση διότι υπάρχει μία Αρχή (με τόνο ειρωνικό και αντίστοιχη χειρονομία) η οποία την επιβλέπει και θα μας κάνει ντα όλους κ.τ.λ. είναι γνωστό αυτό, θα υπάρξει και στο ιντερνέτ μέσα σε μια νύχτα. Και ξέρετε τι θα γίνει τότε; Θα φιμωθούν όλες οι ελεύθερες φωνές. Οι ελεύθερες φωνές, που τι; Θέλουν ν' ασκήσουν κριτική ή θέλουν να πουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Γιατί υπάρχουν εντός εισαγωγικών ελεύθερες φωνές που δεν είν' ελεύθερες, αλλά είναι τσιράκια, τα οποία τα παίρνουνε χοντρά (χτύπημα στο τραπέζι) ή για να δυσφημούν εταιρείες ή για να δυσφημούν ξέρω'γώ πρωθυπουργούς ή για να δυσφημούνε ξέρω'γώ απλούς ανθρώπους και να τους εκβιάζουν και να τους λένε "δώσε τόσα για να το βουλώσω", "κι εγώ δε θα σταματήσω", λέει ο άλλος, "άμα δεν κάνετε αυτό κι αυτό, άμα δεν ακουμπήσετε τόσα", και το ένα και το άλλο.

Καταλαβαίνετε, αγαπητοί φίλοι, ότι τέτοιους ανθρώπους πρέπει όλοι οι φίλοι του διαδικτύου, όλοι αυτοί που είναι ερωτευμένοι με τις τηλεπικοινωνίες, να τους απομονώσουν. Διότι, οι άνθρωποι αυτοί -έτσι;- οι άνθρωποι αυτοί τι κάνουν; Κάνουν κακό στο διαδίκτυο. Με ποια έννοια; Οτι αυτούς θα χρησιμοποιήσει η νέα τάξη των πραγμάτων για να πει "να, είδατε τι γίνεται;" Για παράδειγμα, αν κάποιος φτιάξει μια ιστοσελίδα όπου ασκεί κριτική σε διακόσους διαφορετικούς ανθρώπους, και κάθε μέρα ασκεί κριτική σε έναν, κι αν κάποιος είναι πολύ στραβός του ασκεί κριτική ξέρω'γώ μια φορά το μήνα, -έτσι;- θα πούνε "αυτός ασκεί κριτική". Αν κάποιος θέλει να φτιάξει μια ιστοσελίδα.. κάνω εγώ μια ιστοσελίδα τώρα και πιάνω εσένα που με βλέπεις και κάθε μέρα σε βρίζω, χρόνια, συνέχεια, σε βρίζω, σ' εκβιάζω με κρυφά μηνύματα, με αυτά, δώσε τόσα, κάνε αυτό κ.τ.λ.

Κάτι τέτοιο, εννοείται, δε μπορεί να γίνεται αγαπητοί φίλοι για πλάκα. Κανείς δε μπορεί να είναι τόσο ανώμαλος νά'χει τέτοιες εμπάθειες. Γίνεται από άτομα που τα παίρνουν. Αυτοί λοιπόν που τα παίρνουν και κάνουν τέτοια, είναι και εκείνοι τους οποίους θα εκμεταλλευτεί η νέα τάξη των πραγμάτων και θα πει: "Δείτε ασχήμιες στο ιντερνέτ, δείτε ανωμαλίες!" Αρα, όχι μόνο όλα φανερά θα λέγονται όλα και ενυπόγραφα, που εμένα προσωπικά βέβαια δε με πειράζει, και πιστεύω ούτε και σας, ούτε τους σοβαρούς επαγγελματίες οι οποίοι υπάρχουν, στην Ελλάδα υπάρχουν οι καλύτεροι επαγγελματίες ιντερνέτ, για προσφορά υπηρεσιών μέσω ιντερνέτ, να κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη, (3':28 απο το τέλος) είτε πολυκαταστήματα μέσω ιντερνέτ, που παν' τα πράγματα κατευθείαν σπίτι, γιατί στη σύγχρονη εποχή, κακά τα ψέμματα, ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι μετακινήσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, κάτι τόσο χρήσιμο, κάτι τόσο απλό, κάποιοι τα παίρνουν κι είναι σαφές, γιατί δε μπορεί να υπάρχουν εμπάθειες τώρα, για.. όταν κάποιος για χρόνια ολόκληρα συνέχεια, συνέχεια το ίδιο πράγμα, σημαίνει ότι δε μπορεί κανείς να είναι τόσο ανώμαλος κ.τ.λ. άρα τα παίρνει, είναι σαφές. Ο λόγος του επομένως ακυρώνεται, ειδικά όταν είναι και ανώνυμος και κρυφός -φλώρικος κοινώς. Οπότε, καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι, ότι η νέα τάξη των πραγμάτων.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.. Ασχετα αν μερικοί συμφωνούν με όλα όσα λέω ή με τα μισά ή καθόλου και τό ένα και το άλλο. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ"..

Αρα, όχι μόνο θα είναι επώνυμα όλα όσα λέγονται στο ιντερνέτ, αλλά θα περνούν κι από λογοκρισία, κι οι ιστοσελίδες θ' αρχίσουν να κατεβάζουν στόρια, και όλοι θα δρούνε μόνο με τους κανόνες που η νέα τάξη των πραγμάτων θα βάζει. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι πράκτορες της νέας τάξης των πραγμάτων είναι αυτοί που όχι δρούν ανώνυμα -οι πιο πολλοί είν' ανώνυμοι στο ιντερνέτ, αυτό δεν πειράζει- αλλά δρουν περίεργα, δρουν όχι ανώνυμα, απλά δρουν ανώμαλα. Διότι, οι εμμονές, ξαναλέω, συνέχεια το ίδιο, το ίδιο, το ίδιο, κάποιος να το κάνει.. ξαναλέω.. γίνεται μια.. υπάρχουν ιστοσελίδες για παράδειγμα, που γράψαν ότι "ο Λιακόπουλος αυτά που λέει δε στέκουν με τίποτα", "τί' ν' αυτά;", λέει, "απαράδεκτα" έγραψ' ο άλλος. Δικαίωμά του να τα γράψει, κριτική ασκεί.. ή να γράψει ο άλλος "εμένα δε μ' αρέσουν τα βιβλία του Λιακόπουλου", δικαίωμά του να τ' αρέσει ή να μη τ' αρέσει, και μένα μ' αρέσουν άλλα, άλλα δε μ' αρέσουν. Εγώ είμ' εκδότης, εκδίδω πάσης φύσεως βιβλία.

Ωστόσο, αγαπητοί φίλοι, σκεφτείτε κάποιον που με εμμονή.. αλλά αυτό που έγινε; στις σελίδες που είπα έγινε μια φορά στους έξι μήνες, μια φορά στους πέντε μήνες, μια φορά το χρόνο, μια φορά τη διμηνία.. για κάτι συγκεκριμμένο. Σκεφτείτε όμως, ξαναλέω, να κάνω εγώ μια σελίδα που πιάνω κάποιον.. πιάνω ας πούμε τον πρωθυπουργό της χώρας και τον βρίζω συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια. Δε μπορεί τόσο πια.. τόση ανωμαλία! Αρα, από κάπου θα τά 'παιρνα εγώ για να κάνω αυτό το πράγμα, έτσι δεν είναι; Οταν κάτι το κάνεις συνέχεια τα παίρνεις! Κι όταν τα παίρνεις, είσ' αναξιόπιστος, είσ' ένα ρεμάλι, ένα τίποτα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, ότι αυτού του είδους τις ιστοσελίδες θα εκμεταλλευτούνε και τι θα γίνει; Εγώ, πάντοτε ό,τι λέω γίνεται. Αν δεν περιχαρακώσουμε την ελευθερία την πραγματική του λόγου, όχι την ελευθερία "τα παίρνω και λέω", -έτσι δεν είναι;- "και βρίζω και κάνω και ράνω".. Αν δεν περιχαρακώσουμε την ελευθερία του λόγου την πραγματική, εκείνο που θα κάνουν είναι όχι μόνο επώνυμα θα πρέπει να μιλάνε όλοι αλλιώς κλείνεις, αλλά τι; Θα πρέπει να περνάει από λογοκρισία κάθε τι που λένε, κι οποιοσδήποτε μιλάει όχι μόνο λογοκρισία: Πρόστιμα, φέσια, όπως τρώνε τα κανάλια τα τηλεοπτικά.
Χαμός! Τι έκανες στην ιστοσελίδα σου; τι είπες; αυτό; επιτρέπεται να το πεις; Δέκα χιλιάδες ευρώ! Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ! Χίλια ευρώ! Δεν έχεις ιστοσελίδα. Ξαναβγήκες; Ποινικό αδίκημα! Φάε και τόση φυλακή!

Αγαπητοί φίλοι, καταλαβαίνετε ότι αυτά που λέω ισχύουν στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες. Τα ίδια θα 'ρθούν στο ιντερνέτ. Για να μπορέσουν να τα περάσουν όμως θέλουνε πολλά παραδείγματα και πολλούς σπιούνους -για να μη τη λέξη "ρουφιάνους", αν και θα τους άξιζε- οι οποίοι κάνουν αυτή τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της νέας τάξης των πραγμάτων. Αυτό το μήνυμά μου, παρακαλώ να το κάνετε λινκ παντού, για να το δούνε όπου μιλούν ελληνικά. Και θα πρέπει να βγει και στ' αγγλικά, για να περάσει το πραγματικό μήνυμα για το πραγματικά ελεύθερο ιντερνέτ. Ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

_______________________________
ΣΗΜ.1. Κεφαλαία, όπου ο τόνος της φωνής υψώνεται εξαιρετικά. Η υπογράμμιση της λέξεως "δύσκολη" έγινε ίνα ληφθεί υπ' όψιν η παροιμία «γλώττα λανθάνουσα, τ' αληθή λέγει».
ΣΗΜ.2. Επιφυλασσόμεθα να σχολιάσωμεν τμηματικώς τα λεχθέντα, άτινα αποτελούν όντως μνημείον του Δόγματος της Βλακείας.
ΣΗΜ.3. Μου έκανε εντύπωση ότι ουδεμία λέξη ειπώθηκε για τη ταμπακιέρα -την υπόθεση blogme.gr δηλαδή. Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η μήνυση στον Αντώνη Τσιπρόπουλο ήταν απλώς ένα πρόσχημα, ναι ή όχι;


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ιντερνέτ. Γαλλικό θα είναι αυτό. Αλλά ελληνικής ρίζας: το ιντερνέτι > το ιντερνέτ. Πώς λέμε, το βιλάετι. Ο Νικοτσάρας πολεμά με τρία βιλαέτια. Κι ο Δημοσθένης αγρυπνά πάνω από τα ιντερνέτια.

Rodia είπε...

Ο Κολοκοτρώνης στα στενά των Ιντερνετίων
ΕΛληνικόν είναι -->> ήτο ΙντΕΛνετ και το αλλάξανε οι κουλτουριαραίοι της Τακλαμακάν. Αδιάβαστο σε βρίσκω:-Ρ

kaltsovrako είπε...

Μαμά, κακά.

;P

Jim.Hellas είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου ρε Ροδιά! Μπράβο!

Κόντρα στη Νέα Τάκη των Πραγμάτων που ο Λιακό και το συνάφι του θέλουν να φέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Τι παραλήρημα ήταν αυτό; o.O

epwnimos είπε...

Αυτός είναι σωστό ρήτορας, διατυπώνει τις απόψεις και τα επιχειρήματά του με σαφήνεια και λακωνικώτητα.

Rodia είπε...

Αγαπητέ κ. empora, είστε ο πλέον κατάλληλος να διατυπώσετε κρίσεις περί του ανδρός.
..λόγω επαγγελματικής ενασχολήσεως εννοώ..
(κάτι παραπάνω γνωρίζετε)
:-)

Rodia είπε...

~~Καλτσό, μωρό μου, το βράδυ δεν είπες θα τα κάνεις;

;-)

~~Τζίμμυ μου, σε πληροφορώ ότι το διασκέδασα τα μάλα!:-)
..μα πώς το μιλάω το αρχαίος ελλήνικος, ε..

;-)

~~Σταύρο, έλα στα σύγκαλά σου λέμε! Εμένα ρωτάς παιδί μου;

;-)

epwnimos είπε...

Αγαπητή Rodia, έλεγα να μην το θίξω πριν, αλλά τώρα θα το πω. Να προσπαθεί κάποιος με ωραίο χειρισμό του λόγου έχοντας την κατάλληλη πειθώ και ευχάριστο τρόπο να πουλήσει ένα προιόν, ότι και να είναι αυτό το προιόν, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά αν το μόνο που κάνει αυτός ο κύριος είναι να φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί, χωρίς να έχουν τα λόγια του κάποια λογική συνοχή και παρόλαυτα το προιόν να πουλάει, ε τότε απορώ με την ανθρώπινη βλακεία.

Rodia είπε...

Με προβληματίζει το φαινόμενο αυτό κ. έμπορα, για τούτο κάθησα και απομαγνητοφώνησα το κείμενο, για να το διαβάσω χωρίς την επίδραση της εικόνας και του ήχου. Οπως θα διαπιστώσατε και σεις, φαντάζομαι, όταν αποδυναμώνεται εντελώς από το θεατρικό στοιχείο, μένει κάτι πολύ φτωχό -τουλάχιστον σε λεξιλόγιο, για να μην αναφερθώ σε έννοιες και νοήματα.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ταλαντούχος, το έχω ξαναγράψει αυτό. Το δυστύχημα είναι ότι σπαταλά το χάρισμά του να διασκεδάζει τα πλήθη, προσπαθώντας να παίξει το ρόλο του σοβαρού ερευνητή και καθοδηγητή, ένα ρόλο αταίριαστο στην πληθωρική του προσωπικότητα. Επίσης δυστύχημα είναι -και για εκείνον, εξεταζόμενο ως άνθρωπο, αλλά και για εμάς ως παραλήπτες- ότι η νοημοσύνη του εξαντλείται στην αναπαραγωγή ιδεοληψιών και υποστήριξης ιδεολογιών ολοκληρωτισμού.
Αναρωτιέμαι αν βρισκόταν κάποια στιγμή σε κάποια θέση εξουσίας, τι θα συνέβαινε. Ισως όμως η θέση την οποία διατηρεί στο παρασκήνιο να είναι ακόμα πιο επικίνδυνη... Τα "πόστα-κομπόστα" που διαλαλεί (εν τη αφελεία του?) έκαναν το θαύμα τους με τη σύλληψη του κ. Τσιπρόπουλου και το "αυτεπάγγελτο" της παραπομπής του.

Ευχαριστώ για το σχόλιό σας, που μου έδωσε την ευκαιρία να τοποθετήσω κάποιες σκέψεις

:-)

epwnimos είπε...

θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τους όρους πληθωρική προσωπικότητα, ταλαντούχος που του προσδίδετε. Επειδή έχει τύχει να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ένα θείο μου ο οποίος του μοιάζει επικίνδυνα, πρώην της νύχτας στην Αθήνα, παλαιότερα μαγαζιά με φρουτάκια και διάφορα τέτοια.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κατα κανόνα άδειοι σαν τενεκέδες χωρίς προσωπικότητα, αδίστακτοί, δεν έχουνε κανένα ηθικό φραγμό προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Η όλη δύναμή τους πηγάζει απο το "νεύρο" που έχουν τα λόγια τους όταν ανοίγουν το στόμα τους. Το ταλέντο αρχίζει και τελειώνει στον στόμφο που έχουν όταν μιλάνε, αποτρέποντας οποιονδήποτε να διαφωνήσει. Ακόμα και να μην έχουν δίκιο, κάποιος που δεν διαθέτει το κατάλληλο λέγειν και δεν έχει αναμφίβολα δίκιο, δεν θα αντιμιλήσει. Δεν είναι πειστικός απλά αποτρέπει την διαφωνία.

Αν ήταν πριν απο 1000 χρόνια θα ήταν αρχηγός μιας ομάδας ληστών που θα έκλεβαν περαστικούς, αν ήταν απο τους πρώτους αποικούς στην Αμερική, θα ήταν πιθανότατα δουλέμπορας, σήμερα είναι πωλητής φρέσκου αέρα. Τουλάχιστον τώρα εκπολιτίστικαν κάπως αυτές οι κατηγορίες ανθρώπων.

Α ναι και μην ξεχνάτε ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιρροής του πηγάζει και απο την παθητική επιδράση της τηλεόρασης στους τηλεθεατές, για το λόγο αυτό ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους του είδους του, ήταν απλά τυχερός.

kaltsovrako είπε...

... με πήρε λίγο παραπάνω, είναι αλήθεια. Αλλά για το Δημοσθένη μας, χαλάλι.


Χαχαχα

Zaphod είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου όντως! Μετά πρέπει να έπλυνες τα χέρια και τα μάτια σου με οινόπνευμα! Δυστυχώς το είδα αφού είχα γράψει τις δικές μου σημειώσεις από το μάθημα του κυρίου...

Πάντως αν αφαιρέσεις εικόνα και κινησιολογία το μόνο που μένει είναι ασύστολη μπαρουφολογία και κορδελάκια με την λογική. Δημοκρατία, ανωνυμία, επωνυμία, σωστό, λάθος, ΝΤΠ, αστυνόμευση και ίντερνετ μπλέκουν σε ένα κυκεώνα και ο Λιακό έχει πάντα δίκιο!

+Ήμαρτονκύριε+

Rodia είπε...

~~Καλτσό, έρχομαι!!!!:-))

~~Εμπορα, αυτό που γράφεις για «αποτροπή διαφωνίας», ξαναπέστο! Πολύ μου άρεσε. Μάλλον αυτό είναι το κλειδί και, όπως έμαθα από φίλους που ασχολούνται με τη διαφήμιση, είναι το Α και το Ω, όχι μόνο για το πλασσάρισμα ενός προϊόντος, αλλά και για την επιβολή στον πελάτη της προσωπικότητας του πλασιέ.
Πόσο πίσω είμαστε αλήθεια...
Α! Θυμήθηκα μια ταινία με τον Τζκ Λέμον, όπου έπαιζε τον υπάλληλο μεσιτικού γραφείου. Καιρός να τη ξαναδω λέω.
:-))

~~Πρόεδρε, σωστός!!! Μόνο το οινόπνευμα στα μάτια με έτσουξε κομματάκι... χάθηκε να γράψεις... "στον καταπιώνα"..?
:-))

penguin_witch είπε...

(*υπόκλιση*)
Που τη βρήκες την αντοχή; Εγώ στη μέση και κόντεψα να σπάσω το μόνιτορ....

SPY είπε...

Από τη μία τους υβριστές τους επιστρατεύει η Νέα Τάξη για να συκοφαντούν πληρώνοντάς τους και από την άλλη οι υβριστές συκοφαντούν για να εκβιάσουν και να ζητήσουν χρήματα από το θύμα.
Τελικά αυτοί οι υβριστές από που τα παίρνουν; Από τη Νέα Τάξη ή από τα θύματα;


"ΑΥΤΟΥΣ (τους συκοφάντες και υβριστές) ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ"

Πρέπει να είναι πολύ ηλίθια τελικά αυτή η Νέα Τάξη. Τους υβριστές και τους συκοφάντες περιμένει για να εκπληρώσει τους στόχους της..
Εγώ αν ήμουν στη θέση της, για να σταματήσω την ανωνυμία στο ίντερνετ, θα χρησιμοποιούσα για ασχήμιες τα διάφορα αισχρά πορνό (κτηνοβασίες, νεκροβασίες. ..κλπ) που έχουν κατακλείσει το ίντερνετ σχεδόν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
Αν χρησιμοποιούσα για δικαιολογία βέβαια το liako.gr, όχι μόνο την ανωνυμία θα σταματούσα, άλλα θα είχα λόγο να το κλείσω και τελείως. :Ρ

epwnimos είπε...

@rodia
Αυτό σαν τεχνική μάρκετινγκ δεν το ήξερα ομολογουμένως. Θα το κοιτάξω όμως ενδιαφέρον φαίνεται, αν και κρατώ τις επιφυλάξεις μου για την επιτυχία του, μάλλον υπάρχουν πιο αποτελεσματικές μέθοδοι.

Η ταινία που αναφέρετε, αν πραγματεύεται τέτοια θέματα, αν θυμάστε τον τίτλο πείτε την για να την κατεβάσω να την δω.

Μαύρος Γάτος είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου! Δεν έβγαλαν Καλόγερους τα χέρια σου Σ;)))))))

Ανώνυμος είπε...

'Glengarry Glen Ross' ελληνιστι 'Οικοπεδα με θεα'(1992).Τι να σου κανει το οινοπνευμα,κατευθειαν Betadine.Δεν αντεχω να διαβασω το 'κειμενο' εκτος των αλλων μου φαινεται οτι ακουω και τη φωνη του απο πισω.Μπρρρρ!!-ΑΤΠ-

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Θελω να ειμαι παρον στη δικη.Μπορουμε να μαθουμε το που θα γινει;

Ανώνυμος είπε...

Χαιρε ροδια μου, εισαι καλα?

Οσοι ειστε απο Αθηνα νομιζω πρεπει να πατε.Μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα κι εγω.Αν αφηνουμε κατι τετοια θα γυρισουν μπουμεραγκ μετα πανω μας.

Να βγαλετε καποια ανακοινωση για το ποτε θα γινει η δικη ρε παιδια.Πολυς κοσμος δεν το ξερει. Να γινει ευρυτερα γνωστο στη μπλογκοσφαιρα.

Rodia είπε...

Η ΔΙΚΗ:

21 Ιουνίου 2007, ωρα 9πμ, στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων

..αν και δεν έπρεπε να βρίσκομαι εδώ, πέρασα για μια ματιά -η συνήθεια βλέπετε..

Θέμης Λαζαρίδης είπε...

Αν και πολυλογάδικο, το κείμενο αυτό έχει _κάποια_ σοβαρότητα και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαλόγου. Το επιχείρημα ότι «τέτοια εμμονή δεν εξηγείται, πρέπει να τα παίρνει από κάπου» δεν στέκει. Μπορεί κάλλιστα να έχει χόμπυ κάποιος να του κάνει πλάκα.

Το σοβαρότερο επιχείρημά του είναι αυτό κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Υπήρξαν συζητήσεις για αυτό τις οποίες δεν κοίταξα. Προσωπικά βλέπω την ανωνυμία ως ένδειξη δειλίας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Παρ' όλα αυτά, την αποδέχομαι, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, μιά χώρα θα έλεγα ημι-ολοκληρωτική όπου βασιλεύει η διαπλοκή και η συναλλαγή και η δικαιοσύνη πάσχει. Δε βλέπω γιατί η ανώνυμη κριτική ή σάτιρα είναι πρόβλημα. Αλλά ακόμα κι αν ήταν επιθυμητή, η κατάργηση της ανωνυμίας στα μπλογκς είναι ανεφάρμοστη. Εγώ ως διαχειριστής μπλογκ, πώς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το όνομα που καταθέτει ένας σχολιαστής είναι πραγματικό; Θα κάνω έλεγχο ταυτότητας; Δε γίνεται.

Rodia είπε...

Θέμη, με πρώτη ευκαιρία, έχω σκοπό να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το κείμενο. Για την ώρα... ξεφορτώνω ακούγοντας μουσική και ζωγραφίζοντας. Ολη αυτή η κατάσταση με αναστάτωσε, έλαβα και απειλητικά μηνύματα, έχω φρίξει λέμε!

:-))

Rodia είπε...

~~ SPY, σωστές οι παρατηρήσεις, θα τα ξαναπούμε.

~~ ΠΡΕΖΑ και Αρτυ, ενημέρωσα, αλλά θα ανεβάσω και ποστ εν καιρώ... Ενημερώστε και σεις όταν πλησιάζουν οι μέρες, ε

Ανώνυμος είπε...

EMPORAS!!!

είπες
Επειδή έχει τύχει να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ένα θείο μου ο οποίος του μοιάζει επικίνδυνα, πρώην της νύχτας στην Αθήνα, παλαιότερα μαγαζιά με φρουτάκια και διάφορα τέτοια.

Αν μιλάς για πολύτεκνο και παλαιοημερολογίτη με μουστάκι...
νομίζω ότι ΞΕΡΩ το θείο σου!!!
Θα σου στείλω προσωπικό.
(σε αυτή την περίπτωση έχουμε ΠΟΛΛΑ να πούμε, και πολύ γέλιο)...


Metablogging.gr Comments Headline Animator