Πέμπτη 31 Μαΐου 2007

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ: ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ



*** Για τις διευθύνσεις δούλεψαν οι Polsemannen και emporas, που τοποθέτησε εδώ σε μορφή text και η aphrodite που τις συμπλήρωσε.
*** Οι ανταλλαγές απόψεων έγιναν στου Helix Nebulae με πολλούς συζητητές ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

*** ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ + ΜΑΙL ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, στο μπλογκ Για την Αμαλία, που έστησε για την περίσταση το paraxeno

*** Σχόλιο συμβουλευτικό από τον Oneiros:
Μιά πρόταση μόνo: στείλτε τα με Bcc: (κρυφούς παραλήπτες) αντί για Cc:, δεν είναι ανάγκη να κάνουμε εύκολη την δουλειά των spammers...

Η λίστα από στο μπλογκ της ΑΤΗΕΝΑ, από όπου ο πρόλογος:

ΦΙΛΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΜΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΩΣΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ.


3 σχόλια:

epwnimos είπε...

Εμμ... μια σημείωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να στείλουμε όλοι emails στους ευρωβουλευτές. Μπορούμε να στείλουμε μια φορά ενημερωτική αλλιώς υπάρχει περίπτωση να γυρίσει εναντίον μας αυτό, γιατί θα μας περάσουν για spammers αν λάβουν 100 φορές το ίδιο email. Στο κάτω κάτω δεν είναι αυτοί οι αρμόδιοι να μην δίνεται φακελλάκι στην Ελλάδα!! Για όλα τα ελληνικά emails βέβαια, να τα στείλουμε όχι 100 αλλά 1000000 φορές.

Ακόμα μια σημείωση.. θα θεωρούσα σωστό, μετά την λήξη της κινητοποίησης να σβήσετε τα emails των ευρωβουλευτών απο εδώ, γιατί θα τα βρούνε και αυτοί που στέλνουνε emails για τα βιάγκρα και θα τους πρήξουνε τους ανθρώπους, κρίμα είναι. Όπως και να έχει είναι σεβαστά πρόσωπα.

Rodia είπε...

Eχεις απόλυτο δίκιο. Η σελίδα θα κατέβει αύριο το βράδυ.
Για τα μεηλ, μάλλον θα πρεπει να μοιραστουν... να αναλαβει καποιος ορισμενα ψηφια... ελα στο καινουργιο μπλογκ για την περισταση να το συζητησουμε με τους υπολοιπους..
http://giatinamalia-blog.blogspot.com/

Rodia είπε...

Νομίζω ότι η δική μου ανάρτηση ήταν περιττή, έτσι άφησα μόνο τις παραπομπές.


Metablogging.gr Comments Headline Animator