Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

υπόθεση blogme.gr ~ το κείμενο για τη συλλογή υπογραφών



Σχετικά ποστ ανέβασαν ήδη ο vrypan με τίτλο "blogme.gr: συλλογή υπογραφών" και ο λ:ηρ με τίτλο "Υπογράψτε για τον Αντώνη".

Το κείμενο βρίσκεται εδώ και υπέγραψα, αν και δεν επεκτείνεται προς τη κατεύθυνση που επιθυμούσα, δεν διευρύνεται δλδ ώστε να δώσει την ευκαιρία στο Δικαστήριο να εκφραστεί περί σάτιρας, αλλά μένει στενά στην υπεράσπιση του Αντώνη Τσιπρόπουλου. Ελπίζω οι δικαστές να θελήσουν να υπερακοντίσουν, βοηθώντας την καταπολέμηση του φόβου παράλληλα με τη στήριξη της ελευθερίας του λόγου, πέρα από την ποθούμενη αθώωση του κατηγορουμένου, για την οποία ουδεμία αμφιβολία διατηρώ.

Με την ευκαιρία, μερικά ηχητικά αποσπασματάκια, ελπίζοντας να μη φάω καμιά... μήνυση(!!!) τώρα που ο Προφήτης ανεβάζει (σατιρίζεται από μόνος του) υλικό στο YouTube:

1. επιστολη αντιχριστου
2. πνευματικο οπλικο συστημα
3. η γλωσσα των δαιμονων
4. χανεμπού, τα αντιβαρυτικά όπλα του Χιτλερ
5. το αεριο του Πουτιν

Με τις υγείες μας:-))

7 σχόλια:

epwnimos είπε...

Α αυτά τα βιντεάκια του προφήτη δεν ήξερα θα τους προσδώσω την δέουσα προσοχή. Όλοι κάτω στα σχόλια να τον κράξουμε..........

Rodia είπε...

Προσοχή, έμπορα. Τα σχόλια αποκαλύπτουν την ΙΡ του σχολιαστή. Μη τρέχουμε να σε... σώσουμε και σένα, ε
:-)

epwnimos είπε...

Ξέρω να τα κρύβω αυτά μην ανησυχείς, τι πληροφορικάριος θα θεωρούμουνα αν δεν ήξερα. Αν θες πες μου και σου εξηγώ και εσένα δεν είναι τίποτα, κάποτε το είχα εξηγήσει και στον funel σε κάτι σχόλια. Ή θα το γράψω ποστ τώρα που καλοσκέφτομαι με αναλυτικές οδηγίες, μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

Rodia είπε...

Αυτα δεν λεγονται δημοσιως ... :-ΡΡ

..τρέχα, προβιβαστηκες σε admin!

pølsemannen είπε...

Torpark, αγριοκρομύδα και βουρ στον πατσά λέμε!

Πιστεύω ότι λόγω του ότι ο Λ. έχει 352% άδικο αναφορικά με την μήνυσή του στον Τσ. θα επιδιώξει αναβολή της δίκης.

Λογικά το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με το θέμα της σάτιρας γενικότερα, αφού υπάρχουν πολλοί ισχυροί και «ισχυροί» σε διάφορους χώρους που θα ήθελαν να απαλλαγούν από την οποιαδήποτε κριτική και σάτιρα μέσω μηνύσεων.

Rodia είπε...

Σκέφτομαι επίσης, κ. Πόλσεμανεν, μήπως οργανώνει νέο τρόπο κυνηγιού ο Προφήτης Μας.. Με το να αυτοσατιρίζεται στο Γιου Τιουμπ, μπορεί να μηνύσει τον/τους φανέλ για αντιγραφή (προστασία του copyright, κλπ) σύμφωνα με την πρόταση του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ κ. Alberto Gonzales (βλ. Οneiros)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Βλέπω ότι τον Άγιο όλοι τον έχουμε στην εκτίμησή μας. Ζήτω οι ΕΛ (εσείς οι άθεοι, οι κομμουνισταί, ερσείς οι Εβραιοφίλοι και Σιωνιστές Μασόνοι)


χιχιχιχιχι


Metablogging.gr Comments Headline Animator