Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

DESTROY GREECE


Η εκθεση με τιτλο "Destroy Athens" ειναι μια σαχλη παρωδια μπροστα σε αυτο το "καλλιτεχνημα" που συντελειται μπροστα στα ματια μας εδω και μερικα χρονια. Οπως παει, ολοι οι ελληνες θα γινουμε φιλοτεχνοι με το στανιο! Επαναλαμβανομαι, δυστυχως, αλλα τι αλλο να κανω ωστε να ξυπνησουμε; Να ξυπνησουμε ολοι εννοω. Καλος και γλυκος ο υπνος, αλλα στον ξυπνιο ζουμε και οχι στα ονειρα. Καλα και τα ονειρα, βεβαιως, αλλα τουλαχιστον να τα κανουμε χορτατοι και ευτυχεις και οχι απο την αναγκη να ονειρευομαστε καρβελια σαν τον καραγκιοζη.

Τα δαση μας καιγονται. Τα νερα μας δηλητηριαζονται. Τα μνημεια μας καταστρεφονται. Τα μνημεια μας κρυβονται σε κουτια. Τα μνημεια μας μπαινουν σε "μοντερνα μουσεια". Η υπαιθρος βογγαει. Τα ζωα απειλουνται με αφανισμο. Οι ζωοτροφες (κυριως το καλαμποκι) χρησιμοποιουνται για παραγωγη καυσιμων. Οι αγροτες πεινουν και το ριχνουν στο ρεσαλτο. Μερικοι γινονται και μαφιοζοι. Η γη καταπατειται, η εκπαιδευση ξεχαρβαλωνεται. Λιμνες, δαση, βουνα, ξεραινονται, γινονται σκουπιδοτοποι, ισοπεδωνονται. Αμην και ποτε δλδ, να τελειωνουμε με αυτο το ξεροτοπο, να ληξει η αρπαχτη να παμε σπιτια μας -στις Ελβετιες και στις Αμερικες λεμε.

Που ειναι οι πολιτικοι..?

Που ειναι η πολιτικη..?

Που ειναι οι ταγοι της πατριδας..?

Πατριδα, μ' ακους..??? Που εισαι ευλογημενη χωρα..???

Κατα τα αλλα, ολα καλα. Οι πυροπληκτοι, αν ειναι τυχεροι και αν δεν αλλαξει κατι, θα αποκαταστησουν τις ζημιες που υπεστησαν, εντος 3ετιας περιπου, οπως ειπαν στις ειδησεις. Στα καναλια αλληλοσφαζονται διαφοροι υποψηφιοι και κολλητοι -και μερικα ξεκωλα. Ολα καλα και στην κορφη κανελα. Μια ομορφη κρεμουλα εχουμε γινει, με λεμονι και αρωμα βανιλια. Μιαμ μιαμ μιαμ...

Ο κρεμωδης και τρεμουλιαστος αφρος μας, θα πει και ΒΕΤΟ. Θα το εκστομισει η Ντορα! Πηρε και αδεια απο το βρεταννο υπουργο εξωτερικων λεμε. Απο ολους πηρε αδεια, βεβαιως. Θα το πει..? Εμενα, φυσικα, δεν με ενδιαφερει ενα ΒΕΤΟ στραπατσαρισμενο, που περιφερεται σαν βενταλια και αεριζεται δεξια και αριστερα. Το ΒΕΤΟ, καθως γνωριζα μεχρι τωρα, λεγεται στα ξαφνικα, ωστε να εχει και καποια αξια, να μενουν σεκοι οι παροντες στις σχετικες διαβουλευσεις, κλπ κλπ, να τρομαζουν, να ψαχνονται, να μη ξερουν απο που τους ηρθε. Τι κι αν το πει, τι κι αν δεν το πει πια. ΑΜΑΝ και ΟΥΦΦΦΦΦ λεμε.

Μας τα πρηξατε αδερφια. Προτεινω να ονομαστει το κοντινο μας και ομορο κρατιδιο "Δημοκρατια του Αργους", μια και η απωτατη καταγωγη του Μεγαλεξαντρου ηταν το Αργος, κατα τα γραφομενα του ιστοριοδιφη μας ΠΕΤΕΦΡΗ, στο αρθρο του Η μούργα. Αμ πως!

ΣΗΜ.1. αν δεν ανοιγει ο συνδεσμος για τη μουργα, διαλεξτε:-->>
http://petefris.blogspot.com/2007/11/blog-post_05.html
ΣΗΜ.2. για τους λογαριασμους της ΔΕΗ, καθως και για τις καμερες, φυλαξτε την ορεξη σας για το αυριανο πακετο.

2 σχόλια:

ellinida είπε...

Σςςςς μην φωνάζεις. Η πατρίδα κοιμάται.:)

Rodia είπε...

Εμ, ετσι εξηγειται, ειναι ξαπλωμενη και βρηκαν ευκαιρια να της κανουν διαφορα...
:-)


Metablogging.gr Comments Headline Animator