Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Η θεαση του καναλιου 9 ανεβαινει ψηλα πατωντας πανω στο Ε.Ρ.Σ.


Το σκαμνακι ειναι ο Μπομπ Σφουγγαρακης. Μαλλον η εισηγηση καποιου κυριου του Ε.Ρ.Σ. για την απαγορευση του γνωστου (σε μενα τουλαχιστον!) κομικ να μεταδιδεται ωρες που βλεπουν τιβι τα παιδια. Το ονομα του κυριου αυτου αναφεροταν στη σχετικη ειδηση που υπηρχε ανεβασμενη στο in.gr:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=851183&lngDtrID=253
αλλα, δυστυχως, οπως γραφεται ακριβως σημερα: «H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση...»

Ευτυχως, για να μεινουν τα μυαλα μας στη θεση τους και να μη νομιζουμε πως βλεπουμε οπτασιες, το θεμα ανεβασαν με ημερομηνια Thursday, November 22, 2007 ο ivan o bromeros εδω:
http://bromeros.blogspot.com/2007/11/blog-post_22.html
με τιτλο: "ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης παρασύρει την νεολαιαν εις τον κρημνον της ομοφυλοφυλίας!"

και ο Οld Βoy με τιτλο "Πουστοέλληνες", εδω:
http://old-boy.blogspot.com/2007/11/blog-post_1481.html

Απορια: το γνωριζει ο κ. του Ε.Ρ.Σ. οτι διαφημισε τοσο αποτελεσματικα το καναλι 9..? Θα παρει τπτ τουλαχιστον για τον κοπο του..?
http://el.wikipedia.org/wiki/Channel_9

Περι Μπομπ Σφουγγαρακη απο το καναλι 9 εδω:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80_%CE%A3%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82


5 σχόλια:

Pike είπε...

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με την προσέγγισή σας στο σοβαρότατο θέμα του "Βασιλείου του Σπόγγου" (και, επίσης, να σας πω ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα με ελαφρά/ειρωνική διάθεση).
Ως πατέρας βρίσκω ωφέλιμη την παρέμβαση του Συμβουλίου, αφού αφορά εις την ορθή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των τέκνων μας. Απλώς θα ήθελα να ερωτήσω εσάς, που έχετε γνώσιν του θέματος, η θέασις του ακατανόμαστου θεάματος παρασύρει εις την ομοφυλοφιλίαν και τα νεαρά θήλεα; (ερωτώ γιατί έχω κόρη..να την αφήσω να το βλέπει ή όχι;)
Βρε rodia δεν έχεις πάρει ακόμη είδηση ότι ζούμε στη χώρα "όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα"; Η μαλακία των (εκάστοτε)κρατούντων ΔΕΝ έχει όρια.

Rodia είπε...

Ακριβως επειδη το εχω παρει ειδηση -πολλα χρονια εκπαιδευομαι στην αντιαισθητικοτητα, αλλα χωρις αποτελεσμα!- μαχομαι αυτες τις γελοιοτητες.
Το θεμα ομως με το μικρουλη Μπομπ, εχει βαθος οπως φαινεται. Υποπτευομαι οτι καποιοι "τα παιρνουν" απο καποιους που δεν θελουν να "τα χασουν" και αυτο το παιχνιδι παιζεται σε βαρος των παιδιων μας -μαζι με πολλα αλλα παιχνιδια, φυσικα.

Ας βγει τεσπα το Ε.Ρ.Σ. να καταγγειλει/αποκαλυψει τι κρυβεται πισω απο την ιδιοκτησια του καναλιου 9 και να αφησει κατα μερος τη μεθοδο προβολης του (οποιου) προβληματος δια των καταγγελιων.

Αμαν κανω να δω επιτελους μια καταγγελια του Ε.Ρ.Σ. που να εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαση. Αναρωτιεμαι ΑΝ βλεπουν τιβι τα μελη του.

pølsemannen είπε...

Προστατέψτε τα τέκνα ημών από την επέλαση των σφουγγαριών - ντιντίδων!

Όχι στον Μπομπ Σφουγκαράκη, ΝΑΙΙΙΙΙΙ στον παπα - Τσάκαλο!

(Η υψηλή τηλεθέαση του Μπομπ μάλλον ενοχλεί κάποιους)

pølsemannen είπε...

Μπορεί να μην έχω παιδιά, ΑΛΛΑ αν είχα θα τα έβαζα να βλέπουν παπα - Τσάκαλο και τ. μητροπολίτη Αττικής Παντέλο, για να πάρουν σωστά πρότυπα.

ΥΓ.

Με τα παιδιά εννοώ αγόρια. Τα κορίτσια δεν λογίζονται σαν παιδιά. Λογίζονται σαν κορίτσια.

Ευχαρισθώ,

Κάρολος Πολσεμάνογλου.

Rodia είπε...

Τελευταιως, αγαπητε Καρολε, και η Ανιτα ΜΑΣ εμφανιζει προοδον εις αυτον τον διαπαιδαγωγικον τομεα.
:-)


Metablogging.gr Comments Headline Animator