Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

595 post ~ ακομα αλλα 5 και τερμα το MIXER


Κοντευει να φρακαρει και δουλεια δεν εκανε, τουλαχιστον οχι τη σοβαρη δουλεια για την οποια διατηρουσε φιλοδοξιες. Να παρει τα παραπονα, να τα αλεσει, να τα λιωσει, να τα μαγειρεψει και να τα αποδωσει ευπεπτα στην κοινωνια. Αυτο προσδοκουσε, αλλα ΔΕΝ. Τι να κανουμε; Μπορει να εφταιγε το μοτερ, μπορει ο ρευματοδοτης -η πριζα που λεμε- να ειχε διαρροη, μπορει και τα υλικα να του πεσαν βαρια, αγνωστο τι εφταιξε. Παντως, ο χειριστης εβαλε ολα του τα δυνατα, ασχετως αν το αποτελεσμα ηταν μια χλιαρη σουπιτσα.

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, αν και ακομα δεν εκανα πληρη απολογισμο, (οι καλυτερες σκεψεις γινονται, ως συνηθως, μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου) ετοιμαζοντας το MIXER για σερβις, ισως να επαιξε βασικο ρολο το οτι το εργαλειο προσπαθησε να αυτονομηθει και να το παιξει "σοβαρο", κατι που δεν συναδει καθολου με τα χαρακτηριστικα του χειριστου. Αρα, το συμπερασμα που εξαγεται ειναι πως, οταν τα εργαλεια πανε κοντρα στους μαστορους εκεινα χανουν. Ο καλος ο μαστορης παντα μπορει να χρησιμοποιησει ενα αλλο εργαλειο και οχι εκεινο που σημαδευει το κεφαλι του.

Τεσπα, το MIXER αποδειχτηκε αρκετα καλο, αν και ολιγον τι αλαζονικο: νομισε οτι μπορει να λειτουργησει προς οφελος της ανθρωποτητας -ενα μεγαλεπιβολο σχεδιο, που δεν χωραγε στη μπασκινα του και που στρεβλωσε τα αναδευτηρια. Ιδιως με τα θεματα των Πυρκαγιων, των Εργολαβων και των Οικοπεδοφαγων, καθως και με τα θεματα των Προφητων, των Πυραμιδων, των Νεφελιμ και αλλων Τελωνιων. Ειναι μερικα θεματα που δεν σηκωνουν πολλα πολλα βλεπετε, και χρειαζεται δυναμη υπερανθρωπη για να τα πατικωνει κανεις χωρις να κινδυνευει να πατικωσει τις ελικες του εγκεφαλου του.

Ας πανε λοιπον να κουρευονται τα δαση, ας καει το συμπαν, τσιμεντο να γινει η πλαση, οι πυραμιδοχτισταδες νεφελιμ τσαλιμ τσαλιμ και τα εκτελωνισμενα εξ εσπεριας τελωνια να πα να τραγουδουν σε κινεζικες οπερες, 'η, ακομα καλυτερα, ας τρεχουν γυμνα σε γηπεδα ποδοσφαιρου να κανουμε και χαζι.

Σας φιλω, σας ασπαζομαι οσο και να σπαζομαι, σας χαιδευω οδευοντας περηφανα προς αλλο blog, οπου θα αντιμετωπιζω τα πραγματα με τη δεουσα σοβαροτητα -χωρις ιχνος σοβαροτητας δηλαδη, οπως ακριβως μου ταιριαζει. Ας τραγουδουν οι Σειρηνες, δεν βουλωνω τα αφτια μου, ουτε δενομαι στο καταρτι. Μπαι μπαι μπαι = Bye!!!

__________________
ΣΗΜ.1. ποιο blog να ενεργοποιησω αραγε;
ΣΗΜ.2. τα 5 επομενα ανεβασματα, θα ειναι αποδελτιωτικα και μπορει να σας αφορουν

7 σχόλια:

Nicholas είπε...

Oxi Bye bye ρε συ, see you later, arivederci, aufwiedersehen, στο επανιδείν ναι, oxi όμως Bye bye !

Rizobreaker είπε...

Εφόσον η "παύση" αυτού του μπλογκ θα σημάνει την ενεργοποίηση κάποιου από τα απενεργοποιημένα σου, τότε κανένα πρόβλημα!! ;-)

pølsemannen είπε...

Αναμένομεν εναγωνίως το νέο μετα - υπερ - επικοινωνιακόν μέσον.

Είσθε σίγουρη όμως ότι αυτοί που σας σπρώχνουν προς αυτήν την ενέργειαν είναι όντως οι ΕΛ και ουχί οι Νεφελίμ – Ελοχίμ - Καραπιπερίμ;

Rodia είπε...

Αγαπημενα μου φιλαρακια, Ευχαριστω για το ενδιαφερον:-) αλλα, να, βαρεθηκα καπως. Απο τις 29 του περασμενου Γεναρη εδω μεσα, επηξα! Κοντευω να κλεισω χρονο και εχω αναγκη ανανεωσης.

Αστε που δεν ημουν ποτε φαν των ημερολογιων και των φωτογραφιων, ξερετε, τα αλμπουμ με τις κολλημενες φωτογραφιες και τα πορτοφολια με τις ειδικες θηκες και οι κορνιζες πανω στο γραφειο με τις φωτογραφιες των μελων της οικογνειας -ζωντανων και τεθνεοτων. Ολα αυτα με ριχνουν λεμε...

Στο otikatsi θα συχναζω με νεο ρεπερτοριο!
Οχι πως θα ξεγραψω τον παλιο μου εαυτο, αυτος παραμενει σταθερα στη θεση του, απλα θα αλλαξω τον αερα μου.
..και.. θα παψω να τα παιρνω ολα τοσο βαρια..
(ελπιζω)

σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςς!:-)))
αλλα 5 μεινανε (ποστια)

Maria Mikro Analogo είπε...

Αφού θα τα λέμε κι από αλλού, κανένα πρόβλημα :-) Ραντεβού στο otikatsi λοιπόν; Καλημέρες :-)

An-Lu είπε...

Κάτι θα κατεβάσει πάλι η κούτρα του χειριστού! Είμαι σίγουρη ;-)

enteka είπε...

ok, pao otikatsei


Metablogging.gr Comments Headline Animator