Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

Η μοιραία ΓΚΟΛΦω μεθά με πολλά ΠΟΤΑ



Το όνομα της ηρωΐδας γνωστό. Γαλούχησε γενιές και γενιές στα καφενεία των επαρχιακών πόλεων, κωμοπόλεων και χωριών. Το ΤΟΠ των μπουλουκιών λέμε. Πού να φανταζόντουσαν όμως εκείνοι οι παλιοί, ότι η Γκόλφω θα επέστρεφε μια μέρα των ημερών (σήμερα δλδ) δριμύτερη...

Μοντέρνα πλέον, με λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού, έρχεται τουρίστρια περιωπής στον τόπο της και απαιτεί ανάλογη υποδοχή -και υποδομή: ξενοδοχεία υπερπολυτελείας με πισίνες και γήπεδα ομώνυμα -ΓΚΟΛΦ τα λένε.

Το ότι τα γήπεδα γκολφ στύβουν κυριολεκτικά τον υδροφόρο ορίζοντα της φτωχής σε νερά χώρας μας, ουδόλως την ενδιαφέρει. Γκολφ να έχει και μετά από αυτή τσιμέντο να γίνει -αυτό έλεγε κι ο παπούς μου και έφαγε τη περιουσία του μέχρι φράγκο.

Σχετικά άρθρα και πληροφορίες:

1. στη ΓΑΛΕΡΑ, το άρθρο του Χ.Ε. Πολυχρονιάδη, με τίτλο «Εκτεταµένες επιπτώσεις στο περιβάλλον, θα υποστεί η Μεσσηνία κάτω από την µΠΟΤΑ του εφοπλιστή Κωνσταντακόπουλου»
2. στο Πρόχειρο Τετράδιο του Π. Παπαχατζή, με τίτλο «Ασύμμετρη... δημοπράτηση! (2)» Διαβάστε και τα σχόλια με προσοχή, ε
3. στον Ιό της Ελευθεροτυπίας, με τίτλο «Δεκαοκτώ τρύπες σε ένα δάσος»

-->> αν δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι, διαλέξτε:
http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=190
http://proxeirotetradio.blogspot.com/2007/09/2.html
http://www.iospress.gr/ios2005/ios20050501a.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator