Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Σάββατο 10 Νοεμβρίου ~ BELLE ARTE στη ΛΑΜΙΑ



BELLE ARTE LAMIA 2007
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


Ο Υπουργός Πολιτισμού κος Μιχάλης Λιάπης, η Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κα Βάσω Κόλλια, ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Κοτρωνιάς Γεώργιος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κος Παπασταμούλος Γεώργιος σας προσκαλούν στα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς καλλιτεχνικής συνάντησης σύγχρονης τέχνης Belle arte lamia 2007, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο πρώην Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.


Η Belle Arte Lamia 2007 θα περιλαμβάνει τους εξής τομείς:

Διαγωνιστικό τμήμα στις κατηγορίες:
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / VIDEO ART
ΓΛΥΠΤΙΚΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ / ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ

Μετά από μία διορία ενός τετραμήνου, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να λάβουν μέρος στη 3η καλλιτεχνική συνάντηση συνολικά 300 καλλιτέχνες, από 18 διαφορετικές χώρες. Στο τέλος της έκθεσης θα απονεμηθούν διακρίσεις από την κριτική επιτροπή που θα την απαρτίζουν και φέτος καθηγητές των σχολών καλών τεχνών Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

open ,

που θα περιλαμβάνει εκθέσεις έργων μεμονωμένων καλλιτεχνών, καλλιτεχνικών ομάδων καθώς και συμμετοχές κατόπιν παραγγελίας από τους διοργανωτές. Όλες οι συμμετοχές στο τμήμα open Belle Arte Lamia 2007 θα είναι εκτός διαγωνισμού.

hotel ,

παράπλευρες δραστηριότητες, φιλοξενία και άλλων μορφών τέχνης, όπως χορός θέατρο, μουσική καθώς και διοργάνωση σεμιναρίων, συμποσίου γλυπτικής και ημερίδας με θέμα "Η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της στην ενωμένη Ευρώπη σήμερα"

ΗΜΕΡΙΔΑ ~ Κυριακή 18 Νοεμβρίου

"Η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της στην ενωμένη Ευρώπη σήμερα" μία συνδιοργάνωση με το γραφείο της Ευρωπαικής Ένωσης Europe Direct Λαμίας

Αίθουσα συνεδριακού κέντρου- κάστρο Λαμίας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ~ Σάββατο 10 Νοεμβρίου

18.00: live radio party http://www.phaseradio.gr/
19.30: εγκαίνια από τον Υπουργό Πολιτισμού
21.30: παραστατική θεατρική παράσταση ΚΑΣΣΥ, από την ομάδα πρόΤΑΣΗ
22.30: συναυλία με τους am:pm http://www.myspace.com/bandampm

Belle arte lamia
Τηλ 2231051075 6936995142 http://www.belleartelamia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator