Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ποιος θυμάται τη Μικρή Λουλού



Οταν η μικρή Λουλού έπαιζε σκάκι και είχε απέναντι ένα γερό αντίπαλο -ή έναν αντίπαλο που νόμιζε πως ήταν δυνατός, όπως π.χ. ο Τάμπυ- σιγοτραγουδούσε για να τον εκνευρίζει και, όταν ο αντίπαλος έδειχνε τα δόντια του, ζητούσε ταπεινά και ήρεμα συγγνώμη. Εχτιζε τη παγίδα της σιγά και απαλά και μαστορικά, χωρίς να δείχνει τη παραμικρή επιθετικότητα, όπου ο αντίπαλος έπεφτε μέσα θορυβΟδώς -σα βόδι δλδ.

Ποιος θυμάται τη Μικρή Λουλού;



____________
ΣΗΜ. την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσα και'γώ, μέχρι που έπαψα να παίζω σκάκι και τό 'ριξα στο ΣΚΡΑΜΠΛ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ETSI EINAI, PROTA PAEI TO BODI, META TO ALETRI KAI TELEYTAIOS O GEORGOS

spallantzas είπε...

εξαιρετικό!!!

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Ας σταματήσει η υποκρισία Σύντροφοι.
Στα πλαίσια του διαλόγου για το κόμμα που όπου να είναι θα στηθεί παίρνω θέση

Ξέρουμε όλοι ότι στο ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν οι διαδικασίες με σκοπό να κοπούν κεφάλια.
Ο ΓΑΠ την βράδια των εκλογών και ενώ όλοι στην Χ. Τρικούπη ήξεραν ότι η ήττα είναι προ των πυλών άνοιξε της διαδικασίες αναβαπτίσματος του από την βάση.
Ο στόχος ήταν να εκδηλωθεί ο Βαγγέλης και οι συν αυτώ και να πέσουν κεφάλια με συνοπτικές διαδικασίες δημοψηφισματικού χαρακτήρα.
Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο από το μέγεθος και την ένταση των γεγονότων.

Αυτοί που έλεγαν ότι Νικάμε ή ότι πάμε ψήφο-ψήφο ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην υποψηφιότητα Βενιζέλου με ανοησίες περί συνομωσιών .
Ο στόχος τους είναι προφανώς να κρύψουν την ευθύνη τους για την ήττα.

Βλέπω ακόμα και πολλούς άλλους που τρέχουν για τις θέσεις τους γιατί τελικά αυτός είναι ο στόχος τους

Και βλέπω και δυο φερελπιδες νέους (για τα μέτρα της πολιτικής) Τον Βαγγέλη Βενιζέλο για την ώρα και τον Ανδρέα Λοβέρδο για το Μέλλον που μπορούν να φέρουν την άνοιξη στο ΠΑΣΟΚ και την χώρα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ο ΓΑΠ δεν λέγονταν Γεώργιος Α. Παπανδρέου και λέγονταν όπως αλλιώς ήθελε αναρωτιέμαι αν θα είχαμε θέμα τώρα.

Αναρωτιέμαι εάν ήταν κάποιος άλλος με τις ίδιες θέσεις και το ίδιο παρελθόν που εχει ο ΓΑΠ και που το όνομα του θα ήταν Γιάννης Παπαϊωάννου για παράδειγμα, Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να σταθεί στην ηγεσία του κόμματος μετά από αυτά τα αποτελέσματα..
Προφανώς όχι. Σαφέστατα Όχι

Άρα το πρόβλημα δεν είναι το ποιος θα είναι στην ηγεσία. Το πρόβλημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε 33 ετών και ζει ακόμη στο σπίτι του μπαμπά του.

Χρειάζεται αυτό το κόμμα να σταθεί στα πόδια του να χειραφετηθεί και να ξεφυγει από την ευνουχιστική αγκαλιά της οικογένειας του.
Νομίζω ότι κάτι πάει να γίνει με τον Βαγγέλη και τον υποστηρίζω.

An-Lu είπε...

Αχχχχχχ ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχα ξετινάξει τα άπαντα της μικρής Λουλούς!


Metablogging.gr Comments Headline Animator