Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΠΙΣΤΟΛή προς άΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟύΣ



Αγαπητοί κύριοι,

Αν και, με τα κόλπα που κάνετε, δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι είστε όλοι αγαπητοί και κύριοι, χρειάζεται όμως μια κοινή για όλους προσφώνηση κι έτσι μαζί με τα χλωρά ποτίζονται και τα ξερά.

Αγαπητοί κύριοι, λοιπόν, φροντίστε να μάθετε να συνεργάζεστε προς όφελος των συμπατριωτών σας, προς όφελος δικό μας που σας εκλέγουμε και σας εκλέξαμε και αυτή τη φορά. Το δικό μας όφελός είναι καλύτερη Υγεία, Παιδεία, Ποιότητα Ζωής.

Το όφελος αυτό εξασφαλίζεται με δικαιότερη κατανομή του πλούτου της χώρας μας, διαχειριστές της εξουσίας είστε, κανονίστε το πώς ακριβώς και πράξτε το σύντομα γιατί σε λίγο σας βλέπω στην ανεργία. Εκτός και αν όσα μαζέψατε τόσα χρόνια σας επιτρέπουν να ανταγωνιστείτε τους μεγαλοεπιχειρηματίες (βλ. λέξη "καρχαρίες" στο λεξικό) οι οποίοι καραδοκούν να λάβουν την Εξουσία και να την ασκούν κατευθείαν, χωρίς εσάς ως προπέτασμα καπνού και ασπίδα, εξουσιάζοντας εμάς που μας έχετε κάνει ήδη κολήγους τους.

Για το δικό μας όφελος αδιαφορούν οι Τράπεζες, οι Κατασκευαστικές εταιρείες, οι Εισαγωγείς, οι Εμποροι όπλων, κλπ μεγιστάνες του πλούτου και της παραοικονομίας του ξεπλυμένου χρήματος, που λυμαίνονται τον τόπο και προσδοκούν να του αλλάξουν τα φώτα, την όψη, τη μορφολογία του εδάφους, τη πανίδα και τη χλωρίδα, και σύντομα μάλιστα και με οποιοδήποτε κόστος -ακόμα και με ζωές ανθρώπινες, καμμένες.

Κάντε λοιπόν το κουμάντο σας και γρήγορα, για το λόγο αυτό σας ψηφίζουμε. Νόμους που να τηρούνται θέλουμε και όχι παρεμβάσεις στο Σύνταγμα και παραθυράκια στα Διατάγματα και ερμηνευτικές εγκυκλίους προς όφελος εκείνων που προσκυνάτε ως εργοδότες σας. Εργοδότες σας είμαστε Εμείς, ο ελληνικός λαός, οι έλληνες πολίτες. Χωρίς εμάς, πού θα βρισκόσαστε; Διαχειριστές σας ορίζουμε, υπηρετείστε μας στη πράξη και όχι στα λόγια μονάχα.

«Η εξουσία διαφθείρει» έχει πει ο Αριστοτέλης -όλα τα είπε πια αυτός! Το μόνο που δεν είπε είναι ότι η εξουσία όταν ασκείται με δουλικότητα προς τους "έχοντες και κατέχοντες" παύει να υπηρετεί την ουσία της, απομακρύνεται από το σώμα που την ορίζει, συνεπώς σταματά να έχει λόγο ύπαρξης. Υπηρετείστε μας ή παραδώστε τα ηνία στους αφέντες σας και μη κοροϊδεύετε πια.

ΑΜΑΝ και ΟΥΦΦΦΦ χωρίς ασπασμούς,

Μαρίνα Ροδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator