Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Η λύση για την εξάλειψη της ανεργίας στη Μπανανία !



Η μόνη λύση είναι η μείωση του εργατικού δυναμικού με τη μέθοδο του περιορισμού του αντιφρονούντος πληθυσμού. Αντιφρονούντος σε τι; Σε ιδέες, σε σκέψεις, κλπ κλπ. Ολοι όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι που ζουν στην υπέροχη Μπανανία, να στέλνονται εξορία ή να στριμώχνονται σε φυλακές. Προτιμητέα η εξορία, μια και οι φυλακές έχουν κόστος: τα έξοδα ανέγερσης τόσων πολλών νέων κτιρίων, καθώς και το κόστος σίτισης των κρατουμένων. Οπότε, εξορία και πάλι εξορία!

Θα ρωτήσει ίσως κάποιος: Δεν υπάρχουν μετανάστες στη Μπανανία; Υπάρχουν και παραϋπάρχουν βεβαίως, αλλά δεν αποτελούν πρόβλημα, ίσα ίσα είναι πηγή φτηνού εργατικού δυναμικού. Με την ευκαιρία της εξορίας των υπεράριθμων οι μετανάστες θα αναβαθμιστούν (θα μπουν στο ΙΚΑ) χωρίς να μεταβληθεί το ύψος των ημερομισθίων τους. Οπότε, μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Ολοι οι ικανοί για εργασία θα εργάζονται και όλοι όσοι δίνουν δουλειά θα κάνουν οικονομία στα μεροκάματα.

Οι υπόλοιποι -οι εξόριστοι δλδ- θα περνάνε ζάχαρη. Ούτε σκοτούρες, ούτε τπτ, θα απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα βουνά της εξωτικής χώρας, κάνοντας μπάνια ή σκαρφαλώνοντας αντιστοίχως, απελευθερωμένοι από τα βάσανα της δουλειάς.

Απορώ που δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι τώρα.

_____________________

ΣΗΜ. ο μπλογκοσυλλέκτης DigMe.gr -->>
http://www.digme.gr/

http://www.digme.gr/

5 σχόλια:

stefanos είπε...

κανένα πρόβλημα
τουλάχιστον, τίποτα που να μην λύνεται με ένα πολυβόλο σε ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου

Rizobreaker είπε...

Λες να λυθεί έτσι το πρόβλημα??

Sigmataf είπε...

Να σου πω 1 μυστικό;

KitsosMitsos είπε...

Και για τη λύση του ασφαλιστικού, μπορούμε να πυροβολούμε τους συνταξιούχους! Έτσι τα ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν μόνο εισροές, για όταν και αν φτάσουμε εμείς στη σύνταξη.

Ανώνυμος είπε...

Χμ. Θα μπορούσαμε απλά να απαγορεύσουμε τις γεννήσεις! :) Ετσι σε 20 χρόνια δεν θα υπήρχαν άνεργοι γιατί δεν θα υπήρχαν όλοι αυτοί οι μισητοί πιτσιρικάδες γεμάτοι γνώσεις και πτυχία που βουτάνε τις δουλειές από τους μεγαλύτερους και πιό έμπειρους βολεμένους καρεκλάκηδες!


Metablogging.gr Comments Headline Animator