Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

κατι τετοιες νυχτες...


Κατι νυχτες σαν τη σημερινη, που χαλαει ο Θεος τον κοσμο, κατι νυχτες που βρεχει καρεκλοποδαρα, κατι νυχτες που φυσα και κανει κρυο, κατι νυχτες αγριες σαν τη σημερινη, κατι τετοιες νυχτες ευγνωμονω τη παγκοσμια συνομωσια του συμπαντος που ελαχε να με ριξει εδω περα, σε αυτη γωνια του πλανητη, να ζω στο ζεστο μου τσιμεντενιο κουτακι, να εχω φως απλετο, νερο μπολικο, να ξερω να διαβαζω, να εχω βιβλια και ολα τα περιττα μπλιμπλικια ενα γυρω, υπολογιστη με συνδεση στο διαδικτυο, μηχανακι για τις αριθμητικες πραξεις, τηλεφωνα, τιβι, ηλεκτρικες συσκευες, πιατικα, φαγητα, ποτα, κουβερτες, ρουχα, χαρτι τουαλετας, κουρτινες, σαπουνια, σιδερωστρα, απορρυπαντικα και ολα οσα κανουν τη ζωη ευκολη και πολυπλοκη, ναι, κατι τετοιες νυχτες που βρεχει με το τουλουμι και φυσα και κανει κρυο, ευχαριστω που εχω υγεια και την πολυτελεια να γκρινιαζω κι απο πανω.
_______
ΣΗΜ. το κειμενακι γραφτηκε χτες τη νυχτα, αλλα ο μπλογγερ απεργουσε. Δεν το ανεβαζε με τπτ λεμε. Καπου στις απανωτες προσπαθειες αποστολης χαθηκε το μισο, αλλα χαλαλι του. Κι αυτο που εμεινε, καλο ειναι -αντιπροσωπευτικο της σκεψης μου.
-->> βρηκα τρια μαυρα μπλογκ που ειναι περισσοτερο ασπρα απο μερικα αλλα oπου τρεχει η χλωρινη με τις κανουλες. Μερικα δειγματα, μη ψωνισετε απο σβερκο:
http://wpleftyboy.blogspot.com/2007/11/blog-post.html
http://22fonoi.blogspot.com/2007/12/blog-post_08.html
http://olaxidyo-x2.blogspot.com/2007/12/instant-camera.html
-->> UPDATE: Μολις ελαβα μεηλ οτι η ΕΡΤ διαθετει το αρχειο της εδω: http://62.103.160.123/ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια καλη ειδηση! Τι θα γινει με τα ραδιοφωνικα προγραμματα; Εκεινη η απολαυστικη εκπομπη "ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ", η "ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ", τα "ΤΑΧΥΔΡΑΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ", και τοσες αλλες ακομα που υλοποιηθηκαν απο το Μανο Χατζηδακι, θα φανερωθουν; Μακαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Metablogging.gr Comments Headline Animator