Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007

ελληναράδες οδηγοί, φυλαχτείτε!

Ερχεται ο Γάτος να φωτογραφίσει τις πινακίδες σας!!!
Να αποκαλύψει σε ποια ράμπα για ΑΜΕΑ παρκάρατε παράνομα, ποια διάβαση πεζών κλείσατε, πού ακριβώς διπλοτριπλοπαρκάρατε, ποια παράβαση που απαξιώνει πανανθρώπινες Αξίες και Αρχές διαπράξατε...

πατείστε εδώ για λεπτομέρειες



Την παλιά εποχή, υπήρχαν ΜΕΣΑ στα λεωφορεία της γραμμής κάτι ταμπελίτσες που έγραφαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΥΕΙΝ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙΝ, και ήταν τοποθετημένες σε διάφορα σημεία. Παρόλ' αυτά, υπήρχαν αρκετοί "κύριοι" που κάπνιζαν ή/και έφτυναν ΜΕΣΑ στα λεωφορεία. Το έβλεπα με τα μάτια μου, στο λεωφορείο που έπαιρνα για να πάω στο σχολείο.

Σήμερα, οι καλοί αυτοί "κύριοι" εκσυγχρονίστηκαν και κάνουν χειρότερα πράγματα ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ τους. Μακάρι να φτύναν με σάλιο! Δυστυχώς, φτύνουν μεταφορικά και γράφουν στα (ισχνά και αδύναμα!) παπάρια τους εποχούμενους και μη, όλους όσοι ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να τηρούν (πέρα από Νόμους και Διατάγματα) τους κανόνες καλής συμπεριφοράς, τις πανανθρώπινες Αρχές και Αξίες περί σεβασμού των αδύναμων (θέσει και φύσει -πεζών και αναπήρων δλδ) συμπολιτών μας.

Κάτι σημαντικό ακόμα: Είναι ή δεν είναι η πινακίδα ενός αυτοκινήτου ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο;

2 σχόλια:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Είναι προσωπικό δεδομένο.
Και μπράβο του του "Γατου" που είναι γάτος - διότι χρειάζεται κοινωνικός ακτιβισμός μερικές φορές. Εγώ προτίθεμαι να του στέλνω υλικό και ελπίζω να το κάνουν και άλλοι.

Rodia είπε...

Αυτά γράφω και'γώ, αλλά όλο με παρεξηγούν λέμε...
Πέρνα από του καπετάνιου να πάρεις μια ιδέα για τη συζήτηση που άναψε ΚΑΙ εκει πέρα!

http://carnagio.blogspot.com/2007/02/blog-post_23.html


Metablogging.gr Comments Headline Animator