Πέμπτη 15 Μαρτίου 2007

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ή ΠΑΡΑΝΟΙΑ ?



1. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νίκος Γεωργιάδης, σήμερα, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων, δήλωσε σε παράθυρο του Αλτερ: «Οι άνθρωποι που μιλούν δεν εκφράζουν τους άλλους τους οποίους εκπροσωπούν, είναι τεμπέληδες και κηφήνες». Αυτά τα λόγια απευθυνόντουσαν ουσιαστικά προς τον κ. Γρηγόρη Καλομοίρη, πρόεδρο της ΟΛΜΕ, τον οποίο ρωτούσε κιόλας επανειλλημμένως: «Εσείς από πότε έχετε να μπείτε σε τάξη;» και «Πότε διδάξατε για τελευταία φορά;» Προφανώς, ο κ. Ν. Γεωργιάδης έκρινε εξιδίων, μια και ο ίδιος εκπροσωπεί μερίδα πολιτών, οι οποίοι τον εξέλεξαν να τους εκπροσωπεί στη Βουλή. Αρα; Κατά τα λεγόμενά του, είναι ανεπάγγελτος, τεμπέλης και κηφήνας. Φάουλ λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης ή απλώς βλαξ;
Ο κ. Γεωργιάδης είπε επίσης, ερωτηθείς "γιατί σήμερα δεν υπήρξαν κουκουλοφόροι στη διαδήλωση" ότι «...επειδή τα πανεπιστήμια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσε το άσυλο, δεν είχαν τόπο να κρυφτούν και να προετοιμαστούν για δράση οι κουκουλοφόροι...» Αυτό δεν είναι φάουλ κ. Γεωργιάδη, είναι πέναλτι.

2. Ο κ. Τσιτουρίδης φέρεται επανεμπλεκόμενος σε οικονομικό σκάνδαλο της "Ακρόπολις-Χρηματιστηριακή" και έπεται συνέχεια. Να δούμε πότε θα ιδρώσει το αυτί του κ. Τσιτουρίδη. Είναι το πολλοστό φάουλ του κ. αυτού και αναρωτιέμαι στα πόσα φάουλ πάει στο πάγκο.

3. Ο νεαρός (19χρονος) δολοφόνος του πατέρα του υποστηρίζεται θερμά από τους γείτονες ΜΕΤΑ το φόνο. ΠΡΙΝ το φόνο τι έκαναν οι ΙΔΙΟΙ γείτονες για το νέο αυτό; Είναι υγιής τελικά ή ασθενής; Τώρα όλοι κόπτονται υπέρ αυτού, λέγοντας πόσο καλό παιδί είναι και θρησκευάμενο, και ευαίσθητο. Αρα; Να υποθέσω ότι το κατηχητικό και οι ψαλμοί του όπλισαν το χέρι; Ποιος είναι φάουλ; Ο νέος, οι γείτονες, η εκκλησία; Ολοι πάντως δηλώνουν φάουλ το νεκρό.


13 σχόλια:

Helix Nebulae είπε...

Ο Γεωργιάδης είναι αυτός ο γιάππης που θυμίζει κάτι τσικό των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ;

Τσσσου ρε Λάκη ναούμ...

Zaphod είπε...

Ναι, νομίζω πως αυτός είναι. Ρε συ αυτός κάνει και τον Μπους να φαίνεται ιδιοφυία!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά μιλάμε αυτός ο είναι τελείως άσχετος από πολιτική. Και όταν τον ακούω να μιλάει λύνομαι να γελάω. Ευτυχώς τουλάχιστον για αυτόν το ΠΑΣΟΚ εκεί έχει εξαφανισμένη από τα κανάλια βουλευτή (ακόμα χειρότερη όταν μιλάει για πολιτικά).

Για τον μικρό ξέρω ότι οι γείτονες έκαναν 3-4 φορές καταγγελία στην αστυνομία. Αν σφάλλω δεν ξέρω, αλλά κάπου σε ειδήσεις το άκουσα.

An-Lu είπε...

Τι κάθεσαι και μετράς φάουλ και πέναλτι, αφού είναι πουλημένοι οι διαιτητές!

cyrus είπε...

Φάουλ λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης ή απλώς βλαξ;

Ρητορική η ερώτηση, φαντάζομαι...

pølsemannen είπε...

α. Μα τι λέτε αγαπηητή Ροδιά;
Φάουλ ο Κ.Κ. Γεωργιάδης;

Να σας πω, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ έχει τραγουδήσει μπλουζ και τζαζ με παπαβουκλανιώτικη προφορά στου "Βελγίου τις στοές"; (Ορθάδικο στις Βρυξέλες).

Ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιον τσουβάλιον.

βου. Ο Κ.Κ. Τσιτσουρίδης είναι αγνός Μακεδών πατριώτης και νεοσοσιαλσυντηριτικορουσφετικός σύνρτροφος, αναντικατάστατο στέλεχος της χρηστής υμών διακυβερνήσεως. Μην δίνετε βάση σε ανυπόστατες ρεβιζιονιστικές προβοκάτσιες.

γου. Προφάνώς όλοι οι γείτονες δεν χώνευαν τον αποβιώσαντα για διάφορους λόγους.(Πιθανώς γιατί έτρωγε σουτζουκάκια Μεγάλη Παρασκευή). Οπότε μετά το τραγικό συμβάν όλοι ανακουφισμένοι πλέον δεν είχαν κανέναν ενδοιασμόν να πουν έναν καλό λόγο για τον πατροκτόνον. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν δεδομένης της καταστάσεως.

Γουφ! (Κυνική δήλωσις)

S G είπε...

"ρωτηθείς "γιατί σήμερα δεν υπήρξαν κουκουλοφόροι στη διαδήλωση" ότι «...επειδή τα πανεπιστήμια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσε το άσυλο, δεν είχαν τόπο να κρυφτούν και να προετοιμαστούν για δράση οι κουκουλοφόροι...» Αυτό δεν είναι φάουλ κ. Γεωργιάδη, είναι πέναλτι."

γιατι ειναι πεναλτυ ακριβως, δεν το πιανω. Ειναι αναληθες οτι το ασυλο χρησιμοποιειται συστηματικα για να κρυβονται χουλιγκανια? Ποιον κοροϊδευουμε?

Γενικα γιατι ακριβως κατηγορειτε τον Γεωργιαδη δεν εχω καταλαβει.

Επειδη εχει καλο παρουσιαστικο? (προτιματε μια αξυριστη σκατοφατσα σαν εκεινο της ΓΣΕΕ?)

Επειδη "δεν ξερει απο πολιτικη"? Δηλαδη τι δεν κανει σωστα για σας? δεν μασαει τα λογια του και λεει την γνωμη του? αυτο ειναι κακο?

ΥΓ τι ακριβως ειναι τα τσικο των Δημοκρατικων? παρεπιμπτοντως μηπως εννοεις Ρεπουμπλικανων? Οι Δημοκρατικοι ειναι αριστεροι...

Rodia είπε...

~~ S G, ο κ. Γεωργιάδης μου είναι συμπαθής στην όψη, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βρίσκω παράλογη τη σύνδεση των επεισοδίων με το ασυλο και τους κουκουλοφόρους, επειδή έτσι όπως το λέει είναι σαν να γειτονεύει κάποιο παν/μιο με το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.. να πηγαίνουν για "ανεφοδιασμό" σε μπομπίτσες, κουκούλες, κλπ χρειαζούμενα, σαν να πετάγονται π.χ. για τσιγάρα στο διπλανό περίπτερο περίπου..

Ασε που όταν γράφεις "Ειναι αναληθες οτι το ασυλο χρησιμοποιειται συστηματικα για να κρυβονται χουλιγκανια? Ποιον κοροϊδευουμε?" μάλλον έχεις λάθος εικόνα. Φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η αστυνομία είναι τόσο ανίκανη ώστε να συλλάβει μερικούς νεαρούς ΕΞΩ απο το άσυλο, όταν ΒΓΑΙΝΟΥΝ δηλαδή, οπλισμένοι με τα διάφορα συμπράγκαλα που προξενούν βλάβες.

Πέρα από αυτά, ο συνδυασμός του ασύλου με τους κουκουλοφόρους και με τα επεισόδια, πιθανολογώ ότι έγινε εκ του πονηρού. Το εισέπραξα ως κοροϊδία, για τούτο και το πέναλτι. Σαν να βρίσκεται σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα ο κ. Γεωργιάδης.

Rodia είπε...

~~S G, έγραψες "(προτιματε μια αξυριστη σκατοφατσα σαν εκεινο της ΓΣΕΕ?)" και θέλω να πιστεύω ότι σου ξέφυγε. Είναι τουλάχιστον ανώριμο να κρίνουμε ανθρώπους από το παρουσιαστικό τους, από την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό μου δίδαξε η ζωή μέχρι σήμερα. Η Ιστορία επίσης το έχει διδάξει. Κάποιες "αξύριστες σκατόφατσες" αγωνίστηκαν ώστε να μπορούμε να μιλάμε σήμερα (σχετικώς) ελεύθερα. Οχι μόνο του 1821, αλλά και του '12-'13 και του '40 και του αντιδικτατορικού αγώνα. Ισως και άλλοι που μου διαφεύγουν. Οι καλοντυμένοι και ευειδείς κύριοι σαν τον κ. Γεωργιάδη, όταν δεν έχουν ευγένεια -ή την ευγένεια τη χρησιμοποιούν μόνον προς τους ομοίους τους- με προβληματίζουν. Από ένα εμφανισιακώς ευγενή άνθρωπο δεν περίμενα να εκφραστεί με τόσο θράσος απέναντι σε ένα παλαίμαχο συνδικαλιστή. Η ευγένεια δεν μπορεί να εκφράζεται επιλεκτικά.

S G είπε...

ειρωνικο σχημα λογου ηταν, βασικα και γω ειμαι αξυριστος σε μονιμη βαση, ηθελα ομως να δειξω οτι ειναι γελοιο να τον κατηγορει κανεις που ειναι καλοντυμενος!

"Φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η αστυνομία είναι τόσο ανίκανη ώστε να συλλάβει μερικούς νεαρούς ΕΞΩ απο το άσυλο, όταν ΒΓΑΙΝΟΥΝ δηλαδή, οπλισμένοι με τα διάφορα συμπράγκαλα που προξενούν βλάβες."

καλα εσυ δεν εχεις δει ποτε το Πολυτεχνειο και τι γινεται (γινοταν?) καθε 17 Νοεμβρη? Το ιδιο γελοιο κρυφτουλι ολη την ωρα, βγαινουν ριχνουν μια μολοτωφ και ξαναμπαινουν μεσα!

Γενικα η φραση του Γεωργιαδη ειναι σωστη, το ασυλο συνδεεται με τα χουλιγκανια. Τωρα ειδικα για το Συνταγμα, ε νταξει δεν υπαρχει διπλα πανεπιστημιο αλλα υπαρχει η Νομικη πχ αρκετα κοντα. Και εντελει οταν γινονται μεγαλες και ανοργανωτες πορειες (χωρις αυτοπεριφρουρηση) δεν χρειαζεται καν ασυλο, κρυβονται τα χουλιγκανια απλα αναμεσα στα φοιτητοπαιδα.

Rodia είπε...

~~S G, δηλαδή, κατά τη γνώμη σου, το ότι στη προχθεσινή διαδήλωση της Πέμπτης δεν συνέβησαν παρατράγουδα, οφείλεται αποκλειστικά στην καλύτερη περιφρούρηση και όχι στη συγκυρία της επίσκεψης του κ. Πούτιν στην Αθήνα και στην απόσταση που κράτησε η αστυνομία -χωρίς προκλήσεις.

Επίσης, δεν δέχομαι τη σύνδεση του ασύλου με "χουλιγκάνια", την οποία θεωρώ να διαδίδεται σκοπίμως, μια και αυτό συμφέρει τη κυβέρνηση. Αν συνέβαινε αυτό, θα είχε λυθεί ήδη από τις συγκλήτους -νομίζω.

S G είπε...

"Επίσης, δεν δέχομαι τη σύνδεση του ασύλου με "χουλιγκάνια", την οποία θεωρώ να διαδίδεται σκοπίμως, μια και αυτό συμφέρει τη κυβέρνηση. Αν συνέβαινε αυτό, θα είχε λυθεί ήδη από τις συγκλήτους -νομίζω."

δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις να μην δεχεσαι την πραγματικοτητα! τι με νοιαζει τι συμφερει την κυβερνηση, με νοιαζει η αληθεια. Το ασυλο σημερα χρησιμοποιειται συνεχως για να καλυπτει χουλιγκανια αλλα και εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου (μεχρι και βιασμους). Το γιατι δεν κανουν κατι οι πρυτανεις ας το αναζητησουμε μαλλον στον τροπο εκλογης τους και την γενικα σαπια νοοτροπια στα ελληνικα ΑΕΙ.

και οχι δεν νομιζω οτι για την μη υπαρξη επεισοδειων υπαρχει ενας και μοναδικος λογος, αλλα αυτο που ειπε ο κ. Γεωργιαδης δεν στερειται βασης


Οσο για την προκλητικοτητα της αστυνομιας, αστειευεσαι οτι αυτο φταιει? μπορει συχνα οι ΜΑΤαταζηδες να ειναι αθλιοι στην συμπεριφορα τους αλλα εχω δει με τα ματια μου χουλιγκανια να σπανε ζαρντινιερες πριν καν δουνε αστυνομικο. Ειναι απλο και καθαρο γεγονος οτι υπαρχουν 50 με 200 ατομα σε σχεδον καθε πορεια που πανε για να τα σπασουν, τελεια και παυλα.

Helix Nebulae είπε...

Ο S_G έγραψε:
"ΥΓ τι ακριβως ειναι τα τσικο των Δημοκρατικων? παρεπιμπτοντως μηπως εννοεις Ρεπουμπλικανων? Οι Δημοκρατικοι ειναι αριστεροι..."

Ακόμα γελάω


Metablogging.gr Comments Headline Animator